Ma 2024 április 30. Katalin, Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab napja lesz.
Bebizonyosodott: Márki-Zay Péternél nincs aljasabb politikus

Bebizonyosodott: Márki-Zay Péternél nincs aljasabb politikus

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Értik ezt a mocskot?

Elérte: a hódmezővásárhelyi műkedvelő polgármester kétségtelenül a legaljasabb politikával foglalkozó ember Magyarországon.

Márki-Zay Péter állítása szerint katolikus ember. Hivalkodik a vallással. Polgármesterként szentleckét olvas fel a szentmisén. Nem, nem viszi be a templomba a politikát, egyszerűen csak kampány célokra használja fel az alkalmat. Okos…

Amit azonban most tett, az mindennek az alja. Történt, hogy „Mi várható Vásárhelyen? Kutatást végeztünk” címmel posztolt ez az elvetemült a Facebook oldalán, vagyis egy felmérés eredményét tette közzé, majd elemezte azt. 

Lépjünk azon túl egy könnyed mozdulattal, hogy MZP fényezi magát. „Becsületes, tisztességes, emberséges” – osztja meg önnön magáról. Maradjunk annyiban, hogy mindhárom állításon külön-külön lehetne röhögni fél órát a vásárhelyiek elszabadult hajóágyúja kapcsán. 

Természetesen Grezsa Istvánnal, a riválisával kapcsolatban is gyűjtötték a jelzőket. Kapott például olyat, amit MZP nem: „tesz/tett a városért”. Azért ezen is érdemes lenne elgondolkodnia  politikai műkedvelő Márki-Zaynak, hogy róla miért nem állítják ezt a helyiek. A vásárhelyiek is látják, hogy a világutazó nem foglalkozik a városával. És aztán MZP és aljas bandája bedobja a követ a tóba, amikort azt írja Grezsa Istvánnal kapcsolatban: „apjának ügynökmúltja elvétve kerül elő, közismert és mindenki által szeretett tanár volt”. 

Értik ezt a mocskot? Azt kérdezgették az emberektől, hogy Grezsa István édesapja ügynök volt-e, a válasz azonban az volt, hogy köztiszteletben álló tanár volt, de Márki-Zayék aljas módon elkezdik nyomatni az alantas állításukat. Vagyis simán vádolja, mocskolja Grezsa Ferenc, Magyar Örökség díjas irodalomtörténészt, a Bethlen Gábor Gimnázium egykor igazgatóját, aki amúgy több alkalommal is átesett átvilágításon és sosem tártak fel a múltjában ügynöki tevékenységet. 

És a helyzet az, hogy ez még mind semmi, mert Márki-Zay ennél is tud mélyebre menni. Azt írja a szennyében, Grezsa Istvánnal kapcsolatban a „legrosszabb akció” bekezdésben a „házasságon kívüli negyedik gyermeke” állítás is megjelent. Agyam eldobom! Ennél mocskosabb, aljasabb dolog nincs! Pletykát behozni a kampányba, ráadásul ilyet, ez tényleg a legalja és még mindig nincs vége!

Márki-Zay, ez az aljas tróger újabb bejegyzéssel jelentkezett a Facebookon, amiben ezt írta:  „István a leghatározottabban cáfolta, hogy házasságon kívüli gyermeke lenne, amit én elfogadtam és mindenkit arra kérek, hogy ezt az alaptalan pletykát ne terjesszék.”

Álszent és aljas. És ez az ember beszél a szeretet hatalmáról. 

Ő maga terjeszti a pletykát. Ő az, aki gyalázza Grezsa Istvánt, aki hallgat. Így: 

Kigúnyolja embertársát az esztelen, az értelmes ember pedig hallgat.
(Példabeszédek)

(Idézet a Bibilából, amit saját állítása szerint MZP is ismer. Lehet, hogy ez a rész kimaradt…)

És még valami: a poltikai szerencselovag Márki-Zay írt arról is, hogy mit gondol az ügynökökkel kapcsolatban – erről később, jó lesz. 

Kecskés István -]]> https://ezatuti.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7571) Gazdaság (707) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Jobbegyenes (2794) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Vetítő (30) Tv fotel (65) Tereb (146) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Kultúra (7) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Belföld (11) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Szépségápolás (15) Heti lámpás (312)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>