Ma 2024 április 20. Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
Szegény Alinsky

Szegény Alinsky

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Támadj, támadj, támadj minden irányból!

Kicsit nyögvenyelősnek tűnt a kordonbontásra szakosodott Momentum szerda esti bágyadt pedofilhőbörgése a karmelita kolostornál. Bár a hangulatért felelős lánglelkű szónokok kitettek magukért (hetet-havat összehordtak), még a pár tucatnyi hallgatóságot sem tudták tűzbe hozni. Mintha kifogyott volna a szufla az ifjakból. (Noha boldogult Saul Alinsky, az anarchiacsinálás mestere világosan megmondta: „Tartsd fenn a nyomást! Támadj, támadj, támadj minden irányból! Sose hagyj esélyt a tántorgó szervezetnek a pihenésre, átcsoportosításra, talpra állásra!”)

 

Pedig ütőseket mondtak a rétorok. A frissen elítélt füstbomba-hajigáló Fekete-Győr András például arról győzködte a hallgatóságot, hogy harangoztak a miniszterelnöknek, Orbán Viktor rendszere erkölcsi, morális és politikai válságba zuhant. Hasonlókról szavalt a harcos lódoktor, Hadházy Ákos is; szerinte nem kell megvárni, hogy összedőljön a rendszer, már most itt a lehetőség a fordulatra. Érdekes, az Ország­gyűlésben nem ilyen aktív a képviselő úr – a legutóbbi négyéves ciklusban mindösszesen három alkalommal emelkedett szólásra. Kétszer saját mentelmi ügye miatt… Beszédet mondott a számlaszámos kalapozásairól ismert Juhász (Füttyös) Péter is (állítólag az V. kerületben készül indulni a júniusi önkormányzati választáson); ő Rogán Antalon keresett fogást, felszólította, mondjon le, és húzzon el a közéletből mielőbb. A máskor oly aktív párbeszédes Jámbor Andrást viszont ezúttal nem láttuk a hőzöngők között. Egy kommentelő szerint talán éppen pedofilvideókat nézegetnek szikrás kolléganőjével, Dobos Krisztinával.
Mi habos kávét kortyolgattunk.

Borítókép: Fekete-Győr András felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt, volt momentumos politikus ( Forrás: Facebook)

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Kultúra (7) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2789) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Tereb (146) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7549) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (312) Gazdaság (705) Belföld (11) Mozaik (83) Történelem (18) Egészség (50) Sport (729) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>