Ma 2021 május 09. Gergely napja van. Holnap Ármin, Pálma napja lesz.
Merkel-diktatúra: öt év véleményért – Magyarország menedék lehet

Merkel-diktatúra: öt év véleményért – Magyarország menedék lehet

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Németországban demokrácia?

– teszi fel a kérdést a népszerű független francia hír- és véleményportál, a Boulevard Voltaire cikkét azzal kezdve, hogy hajnalban Németországban 36 ember háza előtt nem a tejeskocsi állt meg, hanem a rendőrség, amely brutálisan behatolt otthonukba, amiért szerintük a közösségi médiában gyűlöletkeltésre alkalmas üzeneteket hoztak nyilvánosságra, elsősorban a migránsokkal kapcsolatban.

Az erről beszámoló cikkírónak, Jean-Yves Le Gallou volt európai képviselőnek Churchill jutott eszébe, aki hajdanán ilyen esetekben a „náci Németországra” és „a Gestapót inspiráló félelmekre” gondolt. Churchill a háború után ilyen esetekben szintén Németországra, de Kelet-Németországra és a Stasira gondolt, amely „mások életébe” ártotta be magát.

„Ha Churchill feltámadna, ma Merkel Németországára gondolna”, írja Le Gallou.

Június 20-án 36 emberhez tört be a német rendőrség összehangolt művelet keretében olyan szerzők ellen, akik twitter üzeneteikben, mint gyanúsították őket, „a gyűlölet üzeneteit” terjesztették. Ami valójában történt, hogy e humoros, kritikus és olykor igen erősen kritikus üzeneteket tulajdonosait a migrációval kapcsolatban indították útjukra.

Olyan férfiak és nők voltak a „tettesek”, akik most azzal számolhatnak, hogy politikailag inkorrekt megnyilvánulásaikért öt évet raboskodhatnak. „Mint amikor a nácikat vagy a kommunistákat bírálók kockáztatták azt, hogy átnevelő táborokba küldik őket.”

Igen, az ideológia változott, de az igazságszolgáltatási és rendőri elnyomás ugyanaz maradt.

Merkel rá akarja erőltetni a társadalomra a Németországot titokban lerohanó több százezer migráns befogadását. A német nép nagy részének akarata ellenére, írja a Boulevard Voltaire.

Ez csak úgy tehető meg, hogy ténylegesen diktatúrát hoz létre, mégpedig a valóság elködösítésével, a cenzúrával és rendőri elnyomással. A határok megnyitása csakis a szabadságjogok elpusztításával lehetséges.

Így amikor a német asszonyok ezreinek mentek neki szexuálisan migránsok 2015/2016 szilveszter éjszakáján, a hatalom és a rendőrség a hallgatási parancsnak szervilisen engedelmeskedő sajtótóban teljes csend honolt. A rendőrség és a hatalom szerencsétlenségére a közösségi fórumok tele voltak a botránnyal.

Azóta a Merkel-kormánynak három prioritása van:

– teljes erejével megőrizni a politikai/rendőrségi/média hatalom politikai korrekt konszenzusát;

– biztosítani a kaliforniai nagy internetes cégek éppen olyan önkényes, mint gyors cenzúrázási eljárásainak működését;

– bekapcsolni a rendőrséget és az igazságszolgáltatást a Merkel-rezsim politikájával túlzottan kritikus személyek ellen.

Vagyis egy totalitariánus elnyomási folyamat kezdetén állunk.

Ilyen helyzetben egyértelmű: az ellenállóknak egymással szolidárisaknak kell lenniük és minden áron megvédeni a kifejezés szabadságát, beleértve azon véleményekét is, amelyekkel nem értenek egyet.

„Ha pedig az elnyomás keményedik, egyes ellenállók politikai menedéket kérhetnek Magyarországon, Lengyelországban és Oroszországban”, zárul a cikk.

Lovas István - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (171) Politika (1578) Szépségápolás (15) Egészség (50) Tv fotel (65) Heti lámpás (254) Vetítő (37) Titkok és talányok (12) Történelem (14) Gazdaság (657) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (505) Kultúra (6) Jobbegyenes (2021) Belföld (6) Mondom a magamét (5282) Autómánia (61) Tereb (140) Flag gondolja (33) Életmód (1) Nagyvilág (1454) Gasztronómia (539) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>