Ma 2024 február 28. Elemér napja van. Holnap Anonymus napja lesz.
8fa5e6df32606775218d9e044e06a6a0.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 7- rendkívüli kiadás

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Egy Almos Sarvari nevű vagy néven kommentelő figura azt a szokásos ürülékhordási technikát alkalmazta, amit itt is nem egyszer alkalmazott néhány eszmetársa, akik mondatairól és technikájáról süt, hogy melyik táborba tartoznak.

AZ ÜRÜLÉKHORDÓK HOLNAP ITT BÜNTETÉST KAPNAK

Ők mellesleg nagy nyugatrajongók. Így nyilván megértik, hogy ugyanúgy járok el velük, mint a nyugati internetes hírportálok szerkesztőségei, illetőleg azok moderátorai: nem engedik megjelenni a nekik nem tetsző kommenteket. Ahogyan ők illiberálisok a kommentek ügyében, én is az vagyok. Mellesleg nem csak a kommentek moderálása terén.
Mivel azonban nekem nincsenek alkalmazottaim, akik a nekem nem tetsző, ürüléküket hordó kommentátorok termékeit megjelenésük előtt kidobják, csak később, megjelenésük és elolvasásuk után törlöm őket, és megtiltom további jelenlétüket.

Ürülékhordásuk célja a viszálykeltés, és a nekik fájó, itt közzétett tények bennük keltette gyűlölet bosszúvá formálása és az, hogy hazugságaikkal kételyt ébresszenek az itt közölt tényekkel szemben. Mivel ezt ordítóan durván és átütő gyűlölettel teszik, hatékonyságuk elhanyagolható.
Ezek az ürülékhordozók céljuk érdekében és zsigereik parancsára hazudnak. „Ellenérveiket” olykor haverjaik hazugságaival „igazolják”.
Ez a Kaliforniában élő Almos Sarvari azt állítja (a most következő idézetben javítom nyelvtani hibáit és kiteszem az ékezeteket), „ha jól emlékszem, néhány éve még egészen más volt a véleménye az oroszokról és az amerikaiakról általában, pedig alapjában véve egyik sem sokat változott, csupán talán ön van jobban ’megolajozva’, mint egy ’szélkakas’…”.
Sarvari ezután további „ténytelenségeket” ír, mint olvasható a Merkelre „Fogd be a pofád!” felkiáltással rászóló francia pártvezér szövegéről kitett tényanyagomban. És hogy Sarvari kommentje olvasható maradjon, azt kivételesen nem törlöm ki, noha transzcendentálisan is büdös.
Megnéztem Sarvari facebook oldalán saját termékeit.
Amerikában írt egyik nem régi „cikkében” például egyszerűen letagadja azt a tényt, hogy McCain szenátor mit mondott Orbán Viktorról, arra hivatkozva, hogy ő – Sarvari - meghallgatta McCain beszédét. Itt az idézete „copy-paste”-tel, azaz, ahogyan az eredetiben található, tehát ezúttal nem javítva: „Visszterve a cikkre ilyen jelzokkel (neofasiszta diktator) itt nem szoktak illetni egy szovetseges, demokratikus orszag kormanyfojet meg akkor sem, ha lenne ra okuk - alapveto diplomaciai fiasko lenne kulonben - Lasd pl. az azeri baltas esetet.” És itt a link ténytagadó posztjára: ]]>https://www.facebook.com/almos.sarvari?fref=ufi&pnref=story]]>
Amikor Sarvari azt hazudja, hogy „ha jól emlékszik” néhány éve még egészen más volt a véleményem az oroszokról és amerikaiakról, akkor is természetesen hazudik.
A hidegháború végével megszűnt a Szovjetunió és megváltozott az amerikai kormány politikája. A Sarvari-félék azóta nem találnak egyetlen mondatot sem, amelyben ne bíráltam volna ezt a megváltozott amerikai politikát. Ami nem zavarja őket abban, hogy ennek az ellenkezőjét hazudják vagy sugallják.
Ami az oroszokat illeti, a hidegháború után nem szerettem a jelcini politikát, mert az közrejátszott abban, hogy Oroszországot Amerika, valamint a nyugati nagytőke szolgájává tegyék. Putyint viszont megválasztása óta soha nem bíráltam. Annál inkább méltattam. Ő olyan hazafi, akit Alekszander Szolzsenyicin is méltatott, és aki Szolzsenyicint lakására zarándokolva tüntetette ki nem sokkal a Nobel-díjas orosz író halála előtt.
Sarvari szélkakasnak nevez. A szélkakasok általában arról ismerszenek meg, hogy az erős szélnek megfelelően fordulnak. A tény azonban az, hogy a sarvarik, a neokonok és helyi neo-, illetve balliberális társaik azok, akik az erős széllel fordulnak a gyengébb szellők ellen. McCain az erős, nem Orbán Viktor. A szupermilliárdos George Soros az erős, nem pedig nincstelen bírálóik. A bátor inkább az, aki a gyengébbet támogatja, nemde, Sarvari úr?
Tényleg elegem lett a sarvarik idepiszkításából.
Annak persze örülök, hogy ennyire idegesíti őket az Elhallgatott hírek rovatom és egyéb, tényekről beszámoló, forrásokat is megadó posztjaim sikere. Azaz az, hogy azokat oly sokan osztják meg. Már nem egyszer 50 – 100 ezer olvasóhoz is eljutnak.
Most elhatároztam, hogy a Sarvari-féle néhány, ide ürüléküket hordani járókat megbüntetem. Azzal, amivel a leginkább fáj nekik. Ismét tényekkel. Ami a legjobban fáj nekik. Amiből akár egy újabb sorozat is kerekedhet, akár azzal a címmel,hogy „Büntetés ürülékhordóknak”.

Egyikük, aki facebook oldalamra ürülékével több alkalommal is idelátogatott, míg ki nem tiltottam innen, évek óta, ahol csak teheti, ha engem rágalmaz, minden esetben szinte pontosan hat évvel ezelőtt a Demokratában megjelent cikkemet is felhozza állandó példaként arra, hogy mekkora ökörségekkel traktálom az olvasóimat. Csak azt nem teszi soha hozzá, hogy az általa „a Lovas génbombájának” nevezett írásom végén egyértelműen ott állt a forrás. Amely a brit Sunday Times című igen tekintélyes brit lap.
Ezért büntetésként ezen ürülékhordónak annyira fájó témát holnap felmelegítem. Sőt, újabb információkat is közölve az egykori cikk témájában, amely egy etnikai bomba kikísérletezéséről szól.

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Gazdaság (699) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2764) Mondom a magamét (7429) Történelem (17) Nézőpont (1) Vetítő (30) Tereb (146) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Egészség (50) Belföld (10) Mozaik (83) Politika (1582) Sport (729) Heti lámpás (306) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1309) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (535) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>