Ma 2021 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 232. / Nemzetközi sajtószemle

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

„Trump, a zsidók és az antiszemitizmus politikai fegyverré alakítása”

Minden negyedik tanuló Ausztriában nem németül beszél otthon

]]>OÖ NACHRICHTEN]]>

A tanulók 24 százaléka Ausztriában otthon nem németül beszél.

Ez az arány Bécsben 50 százalék.

„Trump, a zsidók és az antiszemitizmus politikai fegyverré alakítása”

]]>FORWARD]]>

Ezzel a címmel tépelődik az amerikai zsidóság vezető portálján megjelent, négy oldal terjedelmű írás arról, hogy miért tartott olyan sokáig, ameddig Trump elnök elítélte az antiszemitizmust.

Pedig kérlelték.

Mint Chuck Todd, az NBC News riportere, aki így nógatta (nem egészen érthető, hogy egy riporternek mióta tartozik feladatai közé a nógatás): „Elnök úr, mi hiszünk önnek és sok más zsidó hisz önnek, úgyhogy tisztázza kérem nem csak azt, hogy maga nem antiszemita, de visszautasít olyan embereket, akik azok, még akkor is, ha önre szavaztak.”

Háborút hirdetett az óriás hirdető az Infowars ellen

]]>INFOWARS]]>

/Trump elnöknek az Egyesült Államokban a Breitbarton és az Infowarson kívül nem igen van nagyobb és népszerűbb médiuma./

Az AdRoll, az online hirdető a Breitbartot „gyűlöletbeszéddel” vádolta, és most az Infowars-zal vágta el kapcsolatát láthatóan koncentrált erőfeszítéssel azért,  hogy a konzervatív és libertariánus online portálokat likvidálja.

Az AdRoll homályosan megfogalmazott e-mailt küldött az Infowars jogi osztályának azzal, hogy megszünteti vele együttműködését a reklámok terén, mert „valamennyi média tartalomnak a jelölt érdemeire kell összpontosítania – ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy az olyan korrupt, establishment jelölteket, mint Hillary Clinton dicséretekkel kell elhalmozni és botrányait figyelmen kívül hagyni.

Ez ellentétes egy másik AdRoll közleménnyel, amely szerint „portálján valamennyi tartalomnak pontosnak, informatívnak és frissnek kell lennie”. Csakhogy, veti közben az Infowars az ügyről tudósítva, „ha egy hírportálnak egy politikai jelöltnek csak az érdemeire szabad koncentrálnia és nem a vele kapcsolatos vitákra, akkor az miként lehet pontos?”

Vajon, kérdi az Infowards, az AdRoll tilt olyan hirdetéseket a fősodratú médiumokból, amelyek folyamatosan támadják Trump elnököt?

Ukrajna népessége tragikus mélyrepülésben

]]>THE DAILY SIGNAL]]>

Kijevből jelenti az amerikai hírportál: tavaly Ukrajna lakossága mintegy 170 000 emberrel lett kevesebb, ahogyan azt az ukrán kormány jelentette januárban. Ez megerősíti azt a demográfiai trendet, amely azt követően indult meg, hogy az ország 1991-ben kikiáltotta függetlenségét a Szovjetuniótól. Ugyanakkor ez azzal a veszéllyel fenyeget, hogy az ország politikai és gazdasági fejlődését kisiklatja.

„Ez súlyos probléma az országnak”, nyilatkozta Alex Rjabcsin, az ukrajnai parlament tagja a Daily Signal tudósítóinak. „Emberek halnak meg a rossz életkörülmények, csökkenő környezeti normák vagy a háború miatt. A másik probléma az, hogy az aktív munkaképes lakosság legnagyobb része az elvándorláson gondolkodik”.

Többen halnak meg, mint születnek Ukrajnában. 2016-en minden  ukrán születésre 1,5 haláleset jutott – az ukrán statisztikai hivatal januári adatai szerint.

2016 végére az ukrán lakosság az 1993-as 52 244 100-as csúcsról 18 százalékkal, azaz 9,5 millió emberrel csökkent.

Akiket érdekel: a nagyon alapos, 14 nyomtatott oldal terjedelmű cikkben ott állnak a halálokok és egyéb adatok, mint az abortuszok száma, stb..

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Nagyvilág (1456) Sport (729) Mondom a magamét (5385) Kultúra (6) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (504) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (6) Életmód (1) Gazdaság (657) Politika (1578) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (255) Jobbegyenes (2054) Mozi világ (440) Tereb (138) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>