Ma 2020 október 29. Nárcisz napja van. Holnap Alfonz napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 231. / Nemzetközi sajtószemle

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Orbán-Führer, Magyarország, szörnyű, antiszemitizmus

2 német őrjöngés az ottani kormánysajtóból

A neokonzervatív Die Welt Lukács György (tizedelő népbiztos) szobrát siratja „Az antiszemitizmus egyre nagyobb teret nyer Magyarországon” címmel megjelent cikkében.

A cikk „természetesen” Lukács faji azonosítása alapján hozza be az antiszemitizmust.

Az írás alatt olvasható kommentárok MINDEGYIKE a cikket támadja. Ilyeneket kifogásolnak: miért nem az a természetes, hogy egy Szent István parkban Szent István szobrát helyezzék el? Miért „Orbán-rezsim”? Nekünk meg Merkel-rezsimünk van, vág oda egy másik kommentátor. Irigyelem a magyarokat, írja megint más valaki.

(Később nyilván felébrednek majd a fizetett trollok és haszbarák.)

A balliberális Süddeutsche Zeitungban az eszeveszett „német-magyar kulturtudós”, antiszemitizmus- és lószarkutató Magdelena Marsokvszkyt interjúvolják meg „Orbán szellemi führernek látja magát” címmel.

Ha valaki rákattint ennek a nőnek bármely cikkére, és beüti a keresőbe a „völkisch-nazionalistisch”-t, (Németországban mindenkinek a hitleri nép-nemzeti kifejezés jut eszébe) biztosan megtalálja. Miközben a Marsovszky-cikk természetesen Magyarországról és a mindenkori közép-jobb kormányról szól.

Az interjú összefoglalója: „Magyarország a vágy állomása a populistáknak: Magdalena Marsovszky  kultúrtudós a német odavándorlókról, a Breitbart Orbánról írt dicshimnuszairól és egy ’Nagy-Magyarország’ iránti vágyáról”.

/Ajánlás Zoltai Gusztávnak, a miniszterelnök antiszemitizmusügyi tanácsadójának: kérem, javasolja, hogy ennek a szervezetnek, annak a szervezetnek, ennek az embernek, annak az embernek adjanak még több pénzt az eddigieknél. Ha a kormány úgy látja, a várt hatás nem mutatkozik, javasolja az összeg megkétszerezését. És így tovább./

]]>DIE WELT]]>

]]>SÜDDEUTSCHE ZEITUNG]]>

Keresztények tengerbe dobásáért 18 év börtön

2015 áprilisában egy migránscsónakban vallási okokból tört ki verekedés. Muzulmán migránsok keresztény menekülteket dobtak a tengerbe.

Egy kiskorú keresztény menekült Jézushoz fohászkodott. Erre a muzulmánok elkezdtek vele üvölteni és arra akarták kényszeríteni,  hogy Allahhoz imádkozzon.

Tegnap egy palermói esküdtszék hat migránst 18 év börtönre ítélt.

]]>KRONEN]]> ZEITUNG

A bécsi Hősök tere nem píszi: legyen „A demokrácia tere” (szoc. kulturális ügyi miniszter)!

]]>UNZENSURIERT]]>

A „Cenzúrázatlan” nevet viselő osztrák portál arról ír, hogy Bécsben a politikai történelem-helyreigazítók buzgalma nem ismer határt. Miután 2012-ben 78 év után átnevezték a Dr. Karl-Lueger körutat Egyetem-körútra, mert Bécs egykori polgármestere „közel állt az antiszemitizmushoz”, most Thomas Drozda szocialista főpolgármester akarja átnevezni a Hősök terét Köztársaság-térre vagy Demokrácia-térre.

A kérdés felmerül, a Hősök tere név milyen értelemben „terhelt” negatívan történelmileg?

Megjegyzés: micsoda mulasztás Demszkytől: a budapesti Hősök terét elfelejtette Pető Iván vagy Kőszeg Ferenc térre átnevezni.

Süllyed a 21 milliós Mexikóváros – plusz ivóvíz válság a klímaváltozás miatt

]]>THE NEW YORK TIMES]]>

A tengerszint fölött mintegy 2400 méter magasságban fekvő óriás megapolisz süllyed és omladozik. Kedvezőtlen időjárás esetén a várostól több kilométer távolságban is érezni a mindent elborító bűzt.

A süllyedés gyorsul. Az ivóvízért egyre mélyebbre kell ásni.

Csak általános iskolából 15 omlott össze.

A 15 nyomtatott oldal terjedelmű cikk iszonyatos képet fest fel a várható jövőről.

A helyzet tovább romlásával hatalmas tömegek indulhatnak meg az USA felé, akiket nem fog érdekelni semmilyen határvédelem.

Szaúd-Arábia 40 000 pakisztáni muzulmánt deportált terrorveszély miatt

]]>THE DAILY WIRE]]>

Szaúd-Arábia négy hónap alatt „megdöbbentő számú”, 40 000 pakisztáni muzulmánt deportált az országból azzal, hogy aggódik az általuk jelentett terrorveszély miatt.

Miközben, jegyzi meg a hírportál, a vahhabista dzsihadista ideológiai rákfenét exportálja a nyugati világban lévő mecsetekhez és iszlám központokhoz.

Az Echo TV is antiszemita lett a francia ballibeknek (HULALA)

]]>HULALA]]>

A Magyarországon élő, elsősorban az Auchan-féle franciákat megcélzó portál egy az egyben lefordította azt a keddi interjút, amelyet az Echo TV készített a Kétfarkú Kutyapárt vezetőjével, Kovács Gergellyel.

Ezzel a címmel: „A holokauszttal is humorizál, mint a Charle Hebdo?”, amely csavarban persze az is benne van, hogy a Charlie Hebdo mindennel humorizált kivéve ezzel.

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (5) Nagyvilág (1452) Rejtőzködő magyarország (171) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Jobbegyenes (1879) Történelem (14) Kultúra (6) Sport (729) Vetítő (37) Gazdaság (653) Egészség (50) Politika (1571) Autómánia (61) Heti lámpás (245) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (491) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (4880) Tereb (140) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>