Ma 2022 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 230. / Nemzetközi sajtószemle

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Trump törli a transznemű vécéhasználati szabályokat

Ausztria első börtöne, ahol mecset épül fiatalkorúaknak

]]>HEUTE]]>

Gersdorfban (Alsó-Ausztria) a fiatalkorúak börtönében a rabok fele muzulmán. A büntetésvégrehajtási intézet nagyon szociális érzékű vezetője egy mecset építését tervezi nekik.

Több mint nyolcvan gyilkos, rabló, nemi erőszakért elítélt és betörő van ott 14 országból. A foglyok fele muzulmán hitű.

]]>EN VOLVE]]>

Szó  szerint:

„Ő a legjobb! leállította az őrült Obama szabályát, amely kötelezővé tette minden iskolának és egyetemnek, hogy legyenek transznemű vécék!

Egyértelműen elfordulva elődjétől, Donald Trump elnök Fehér Háza egy bírót felkért, hogy mondjon le egy fellebbezési tárgyalást egy Obama-korszakban hozott, a transznemű vécéhasználatra vonatkozó jogszabályt illetően.”

Obama tavaly májusban védelmet biztosított a transzneműek külön vécéhasználatára úgy, hogy amennyiben az állami dotációval működő tanintézmények nem tartják be az elnöki rendeletet, elveszítik a szövetségi állami finanszírozásukat.

Ezt a rendeletet egy amerikai körzeti bíró ideiglenesen blokkolta.

Ezután a portál kommentárja: „Trump visszahozza a családi és keresztény értékeket Amerikába! Ideje, hogy országunk ismét konzervatív és normális legyen!”

Süllyed a 21 milliós Mexikóváros – plusz ivóvíz válság a klímaváltozás miatt

]]>THE NEW YORK TIMES]]>

A tengerszint fölött mintegy 2400 méter magasságban fekvő óriás megapolisz süllyed és omladozik. Kedvezőtlen időjárás esetén a várostól több kilométer távolságban is érezni a mindent elborító bűzt.

A süllyedés gyorsul. Az ivóvízért egyre mélyebbre kell ásni.

Csak általános iskolából 15 omlott össze.

A 15 nyomtatott oldal terjedelmű cikk iszonyatos képet fest fel a várható jövőről.

A helyzet tovább romlásával hatalmas tömegek indulhatnak meg az USA felé, akiket nem fog érdekelni semmilyen határvédelem.

Szaúd-Arábia 40 000 pakisztáni muzulmánt deportált terrorveszély miatt

]]>THE DAILY WIRE]]>

Szaúd-Arábia négy hónap alatt „megdöbbentő számú”, 40 000 pakisztáni muzulmánt deportált az országból azzal, hogy aggódik az általuk jelentett terrorveszély miatt.

Miközben, jegyzi meg a hírportál, a vahhabista dzsihadista ideológiai rákfenét exportálja a nyugati világban lévő mecsetekhez és iszlám központokhoz.

Rács mögé kerül Soros? Amerikai énekes és zongoraművész személyesen adja át Trumpnak a petíciót

SPUTNIK INTERNATIONAL

Itt az ideje a mocsár lecsapolásának: rácsok mögé kerül Soros? – e címet adta az orosz hírügynökség angol nyelvű portálja annak az írásának, amely arról jelent, hogy George Soros meghökkentően hasonló módon lép fel most az Egyesült Államokban, mint a világ számos más országában tette ezt „színes forradalmakat” kirobbantva.

Vanessa Feltner amerikai énekes és zongoraművész a Russia Today globális tévéhálózatnak nyilatkozva elmondta, hogy azért indította útjára a Soros elleni petícióját, mert itt az ideje Sorost megállítani és „lecsapolni a mocsarat”.

Az online petíciót már több mint tízezren írtak alá. Az felhívja Donald Trump amerikai elnököt, hogy tiltsa ki George Sorost az Egyesült Államokból azért, mert színes forradalmakra bujtogat és társadalom átalakítási kísérleteket végez.

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (260) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (6349) Gazdaság (667) Belföld (8) Irodalmi kávéház (514) Sport (729) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Tv fotel (65) Vetítő (30) Történelem (15) Életmód (1) Flag gondolja (33) Politika (1581) Jobbegyenes (2432) Gasztronómia (539) Tereb (142) Kultúra (6) Mozi világ (440) Nagyvilág (1464)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>