Ma 2021 április 17. Rudolf napja van. Holnap Andrea, Ilma napja lesz.
Lovas István: Soros 66 %, Putyin 34 %

Lovas István: Soros 66 %, Putyin 34 %

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
„A politikában csak a »gyilkosok« nyernek”.

Ezzel címmel ír a független francia hírportál, a ]]>Boulevard Voltaire]]>, a francia elnökválasztási eredmény százalékait idézve arról, hogy, mint kezdi elemzését: „a Nyitott Határok vallása átvette az uralmat, 20 millió francia szavazatot megragadva, hogy Emmanuel Macronnak kínálja fel. Piszkos puccs ez Putyin, Európa és a világ számára”.

André Archimbaud, a cikket író francia geostratégiai tanácsadó idézi Mathieu Gallard-t (Ipsos közvélemény-kutató), aki szerint Macron a franciák 44 százalékának szavazatával nyert, figyelembe véve a nem szavazókat és az érvénytelen szavazócédulákat.

A rá szavazók 45 százaléka „rá” adta szavazatát, míg a többitől azért kapta a voksot, mert Le Pen ellen szavaztak.

Marine Le Pen semmilyen sajtótámogatást nem kapott.

Archimbaud végső következtetése az, hogy „A politikában csak a »gyilkosok« nyernek”.

Lovas István - ]]>www.demokrata.hu]]>

Hozzászólások

Béla
2017-05-12 08:33
A francia vagy a német nép, halott. Aljas és hitvány, oszló tetem. Lovas fél évvel ezelőtti optimizmusa s jóslatai nem jöttek be.. Annyira nem, hogy az ellenkezője jön be, merkel erősebb lesz, mint valaha. KI KELL LÉPNI. Ez az EU olyan bolondok hajója, ahol gendermacronok fertőzik meg a levegőt, ateista marxizmusuk, a döghalál maga. A muszlimok győzni fognak, különös elégtételként, mivel mi magyarok majd egy évezreden át védtük ezt a pusztuló, velejéig romlott Európát, mely egy kalap meleg,.. Minden pert elfogunk veszíteni, s kell majd egy népszavazás, hogy egyáltalán mi legyen, maradjunk, vagy lépjünk ki, s legyünk újra nép és nemzet, valamint szabadok...EHHEZ KELL A MÉDIUMOK MINKET ILLETŐ RÉSZE. S Pavics Lázárok filmjeit, naponta ötször kell újra és újra levetíteni majd. Hatalmas ráfizetés az EU. Ez a címe. S nem csak ráfizetés az EU. Hanem a halál, a biztos pusztulás...

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Sport (729) Mozi világ (440) Kultúra (6) Nagyvilág (1454) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (505) Tv fotel (65) Gazdaság (657) Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (171) Életmód (1) Mozaik (83) Vetítő (37) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Heti lámpás (254) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (140) Politika (1578) Történelem (14) Jobbegyenes (2008) Mondom a magamét (5229)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>