Ma 2021 április 14. Tibor napja van. Holnap Anasztázia, Tas napja lesz.
Lovas István: A Forza Nuova feljelentette Sorost

Lovas István: A Forza Nuova feljelentette Sorost

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Az igazság pillanata.

]]>A TUTTA DESTRA]]>

Az olasz radikális Forza Nuova (Új Erő) közleménye alapján írja a Tutta Destra („Totálisan a jobboldalon”) hírportál, hogy a párt feljelentette George Sorost, amiért – vádolják – nem kormányzati szervekkel karöltve finanszírozza több ezer migráns eljuttatását Líbiából Olaszországba.]]>]]>Azt írják: „Immár közismert, hogy a spekuláns George Soros Nyílt Társadalma több millió euróval támogatja azon nem kormányzati szervezeteket, amelyek gyakran a nemzetközi maffiával karöltve szedik fel az illegális migránsokat, hogy azokat szicíliai kikötőkbe vigyék, amelyek számukra Európa kapuját jelentik.”

A sajtó és a szicíliai hatóságok is vizsgálatokat folytatnak annak érdekében, hogy pontosabban megállapítsák a közvetlen és közvetett felelősséget ebben az emberkereskedelemben. A líbiai parti őrség szintén igen komoly vizsgálatokat indított meg. Roberto Fiore, a Forza Nuova vezetője elmondta, hogy úgy döntöttek, jogi síkon indítják meg a támadást, amit megtettek, mégpedig neves szicíliai ügyvédek segítségével.

Fiore elmondta, több százezren érkeznek be idegenek, akiknek nincs joguk a menedékre. Ez igen súlyos károkat okoz az adófizetőknek, és súlyos a terroristák beszivárgásának kockázata.

Veszélyt jelent az is, hogy nő az etnikai-szociális konfliktusok száma a migránsok és az olaszok között.

Lovas István -]]> www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Mozaik (83) Nagyvilág (1454) Flag gondolja (33) Heti lámpás (254) Gazdaság (657) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1578) Mondom a magamét (5223) Tv fotel (65) Tereb (140) Belföld (6) Egészség (50) Jobbegyenes (2005) Életmód (1) Mozi világ (440) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Vetítő (37) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (505) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>