Ma 2021 június 13. Antal, Anett napja van. Holnap Vazul napja lesz.
hillary-clinton-young-cons.jpg

Antidogma - Clintonné mémekben

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Már csak alig egy hónap van hátra a négyévente ismétlődő amerikai elnökválasztási cirkusz aktuális előadásából.

Mind ez idáig a demokrata párti Hillary Clintont a 9/11 megemlékezésen bemutatott látványos egészségügyi „megroggyanása” ellenére sem léptették le, és így akár még elnök is lehet belőle. Sőt ha kell, akár célfotóval is, de valószínűleg őt fogják kihozni győztesnek republikánus kihívójával, Donald Trump ingatlanmogullal szemben. Ki az tehát, aki a kozmopolita oligarchia amerikai helytartójaként fog fungálni elvileg – már ha a mentális és fizikai állapota megengedi – a következő négy-nyolc évben?

A válaszért most az internetes mémek szubkultúrájából mazsolázunk. (Ez esetben a mém általában egy rövid, frappáns üzenetet hordozó, gyakran humoros, szarkasztikus formában tálalt, többnyire fényképpel, fotómontázzsal vagy karikatúrával illusztrált és az interneten terjesztett tartalmat jelent. Terjedelmi okokból itt az eredetieket nem reprodukálhatjuk, de a szövegek önmagukban is éppen eléggé beszédesek.)

Gondolják, hogy csak azért, mert nő, bármelyik vállalat elnök-vezérigazgatónak alkalmazna egy korrupt, majdnem hetven­éves, megrögzött hazudozót, aki ellen FBI-nyomozás folyik? (the Hach) Hillary több bűnügyi vádaskodással néz szembe, mint bárki más, aki valaha magas tisztségre pályázott. Ő a favorit. Ezek a demokraták. (LiberalLogic101.com) Hillary Clinton: „Az inkompetenciám négy amerikai halálát eredményezte Bengáziban. Gondolják csak el, mit tehetnék elnökként.” (The Libtard Show)

Hillary Clinton: „A szexuális támadások minden túlélője megérdemli, hogy meghallgassák, hogy higgyenek neki és hogy támogassák.” Amíg nem az én férjemet vádolják, mert ez esetben befeketítem őket, és felhasználom a hatalmamat, hogy összetörjem az életüket. (Politifake.org) Hillary, ezeknek a nőknek is „joguk van arra, hogy higgyenek nekik”? Juanita Broaddrick: „35 éves voltam, amikor Bill Clinton arkansasi főügyész megerőszakolt, és Hillary megpróbált elhallgattatni. Most 73 vagyok… és (az érzés) sohasem múlik el.” Kathleen Willey: „Hillary Clinton háború a nők ellen, és azt hiszem, hogy le kell leplezni a terrorkampányokért, amelyeket azok ellen a nők ellen folytatott, akik rosszkor voltak rossz helyen a férjével.” Paula Jones: „(Hillary) sohasem kérdezte meg egyik nőtől sem, hogy a férje megtette-e azt, amit velük tett. Mert ha megkérdezte volna, akkor az igazság kiderült volna, és lerombolta volna a politikai karrierjét.” Hillary Rodham Clinton: „Ezek a nők szemetek. Senki sem fog hinni nekik.” Azon nők hosszú listájára vonatkozva, akik azt állították, hogy „személyes kapcsolatban” voltak Bill Clinton akkori arkansasi kormányzóval. Kathy Shelton: „1975-ben, amikor 12 éves voltam, megerőszakolt egy 42 éves férfi, akinek Hillary Clinton volt az ügyvédje. A tárgyaláson Hillary azt mondta a bírónak, hogy csak kitaláltam az erőszak történetét, mert élvezem az idősebb férfiakról való fantáziálást. Hillary kiszabadította a férfit. 1980-ban egy interjút adott, amelyben elismerte, hogy tudta: a férfi bűnös. És nevetett az egészen. Hillary Clinton az erőszakot elkövetők ügyvédje, nem a nőké vagy a gyermekeké.” (Dixon Diaz, forrás: Raped at 12, victim lashes out at Hillary for defending attacker, wdn.com, 2016. augusztus 9.) Hillary rejtegeti Bill szexuális bűncselekményeit. 36 nő megtöri a csöndet. (National Enquirer címlap, 2016. május 23.)

Hillary Clinton: „Valami nem stimmel, amikor egy elnök-vezérigazgató több mint 300-szor annyit keres, mint egy átlagos munkás.” Bill és Hillary Clinton 25 millió dolláros jövedelme 2014-ben az 500-szorosa volt egy átlagos amerikai háztartásénak. (LiberalLogic101.com) Ha a ház ferde, ellenőrizd az alapot. 2014-ben a Clinton Alapítány jövedelmének alig 3 százaléka ment adományokra. 34 millió dollárt az alapítvány bennfenteseinek bérezésére és juttatásaira költöttek, 20 millió dollárt ugyanezen bennfentesek utazási és reprezentációs költségeire. Te lehetsz Hillaryvel, de ő veled van? (NeverHillary)

A Clinton-maffia: legalább 181 vállalat, magánszemély és külföldi kormány támogatta a Clinton Alapítványt és ugyanakkor lobbizott a külügyminisztériumnál, amikor Hillary Clinton vezette azt. (Politifake.org) Hillary Clinton: „Akarjátok, hogy eljöjjek az egyetemetekre, és beszéljek a jövedelmi egyenlőtlenségről? Persze… Csak 275 ezer dollárba fog kerülni.” (Politifake.org) Bill Clinton 12 millió dollárt kaszált az emlékirataiért. Hillary Clinton 8 milliót kapott az övéiért. Ez 20 millió két olyan ember emlékirataiért, akik éveken keresztül, ismételten, eskü alatt vallották, hogy nem emlékeznek semmire. (stewwebb.com)

„Basszátok meg! Elég, hogy látnom kell titeket, suttyókat mindennap, nem fogok beszélgetni is veletek. Csak végezzétek az átkozott melótokat, és tartsátok csukva a szátokat.” Hillary Clinton az állami testőreinek, miután az egyikük „Jó reggelt” kívánt neki. (LibaralLogic101.com, forrás: Christopher Anderson, American Evita, 90.o.) „Vidd ezt a kibaszott kutyát előlem!” Hillary Clinton a testőrségéhez tartozó Eric Bonner K9-es kutyatrénernek és Suli nevű kutyájának. (forrás: Eric Bonner, Facebook)

Ezek a gonosz republikánusok… Nem tudom elhinni, hogy az elnökjelöltjük a piszokul gazdagok 1 százalékához tartozik, szoros kapcsolatban áll a Wall Streettel, ellenzi a melegházasságot, megszavazta az iraki háborút, megszavazta a (személyes szabadságjogokat korlátozó) Hazafi törvényt, 28 százalékkal alacsonyabb fizetést ad a női alkalmazottainak, mint a férfiaknak, támogatja a környezetszennyező olajkitermelési eljárásokat, milliókat kapott a nagy olajvállalatoktól, nyilvánosan támogatja a Monsanto génmódosított vetőmagjait, leplezte a nők szexuális zaklatását. Ó, várjunk csak… HISZEN EZ HILLARY. (Politifake.org)

Hillary Clinton: „Piszokul gazdag vagyok. Fehér vagyok. Névlegesen keresztény vagyok. Óriási adományokat kaptam nagyvállalatoktól. Megszavaztam az iraki háborút. Minden vagyok, amit a liberálisok gyűlölnek, és mégis az egyetlen, akit akarnak.” Ha ez nem elmebetegség, akkor mi az? (Dixon Diaz)

Gazdag István- ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (5361) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Heti lámpás (255) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Gazdaság (657) Irodalmi kávéház (504) Flag gondolja (33) Sport (729) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Belföld (6) Politika (1578) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2046) Történelem (14) Autómánia (61) Egészség (50) Tereb (138) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Nagyvilág (1456)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>