Ma 2021 augusztus 05. Krisztina napja van. Holnap Berta, Bettina napja lesz.
A National Geographic bődületes képi hazugsága Szíria bemocskolására

A National Geographic bődületes képi hazugsága Szíria bemocskolására

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ez hihetetlen!!!

]]>21st CENTURY WIRE]]>

Kevés nemzet ellen fordították a propagandaeszközök oly sok változatát, mint Szíria ellen. Ahogyan az egyes hazugságokat leleplezik, újabbat hoznak elő a „mély állam Macchiavellistái”.

Amikor a nyilvánosságot egy-egy új hazugsággal mérgezik meg, akkor hamis narratívák sorozatát zúdítják rá. Ezeket soha nem vonják vissza, mert azt akarják, az ragadjon az emberek tudatába. Amire azután rárakódik a következő hazugságréteg.

/Megjegyzés: ugyanezek Magyarország esetében más taktikát alkalmaznak: ugyanazokat a hazugságokat ismétlik már 27 éve/

  1. április 5-én a National Geographic bemutatót tartott új filmjéből, amelynek ez a címe: „Pokol a Földön: Szíria eleste és az Iszlám Állam emelkedése”.

A filmet először április 26-án mutatták be a new yorki Tribecaa filmfesztiválon és a National Geographic csatornán június 11-én.

A nyitóképsorok totálisa csalás: azt mutatják, hogy egy rakéta hatalmas robbanással egy lakóépületbe csapódik. Alatta a felirat: „Aleppó, Szíria”. Vagyis azt sejtetik, hogy azt az orosz vagy a szíriai légierő lőtte ki.

De hogyan tudná egy filmes, hogy merre fordítsa kameráját egy ilyen támadásra várva?

Ez csak olyan helyen képzelhető el, ahol előre szólnak.

Ez pedig a Gázai-övezet, ahol 2014 nyarán az izraeli katonák az ott elpusztított házak ezreinek lakóit 15 perccel a szétbombázás előtt 15 perccel felhívták. Ami elég idő egy szomszédnak, hogy felkészüljön az esemény filmezésére.

Lovas István

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (14) Gasztronómia (539) Egészség (50) Mozi világ (440) Belföld (6) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Gazdaság (660) Jobbegyenes (2086) Sport (729) Mozaik (83) Autómánia (61) Életmód (1) Politika (1578) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (255) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Mondom a magamét (5476) Nagyvilág (1456) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (505) Tereb (138)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>