Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
b38070d8c5031863d5c2b8527076647b.jpg

Ez történt Hollywoodban…XIV.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Héten már találkoztunk egyszer, akkor a Comic Con történéseit mutattuk meg nektek, most folytatjuk ezt, illetve jön Sherlock Holmes csaja is, valamint két kép a készülő Prince of Persia-ból. A végén pedig lesz egy bemutató a Ninja Assassin-ből. Mondanom sem kell, érdemes tovább olvasni…

Folytatás a Comic Con-ról!

A héten egyszer már írtunk arról, hogy mi is ez a rendezvény, most már nem ismétlünk, keressétek vissza a 13. részt. Akkor szándékosan kimaradt pár olyan nagyobb film bemutatása, amit a hét második felére tartogattunk. Ezekről sajnos nem tudunk képeket mutatni, viszont videókat annál inkább.
 
Ezeket a videókat sem fogjuk beágyazni az oldalra, mert teljesen felesleges, helyette inkább kaptok megbízható linkeket, amik le lettek tesztelve, így nem kell aggódjatok, hogy rossz helyre irányítunk titeket. A videókról még annyit, hogy nem a legjobb minőségük, de szerintem azok, akik rajonganak a most következő filmekért értékelni fogják ezt is.
 
 
Kezdeném a sort az egyik személyes kedvencemmel, az Iron Man 2-vel. A Comic Con-on megjelentek a főbb szereplők, sőt nagyon sok kérdésre is válaszoltak, ezt nézhetitek most meg:
 
 
 
A legnagyobb várakozást, illetve a legtöbb rajongót a készülő Twilight film második része vonzotta. Már napokkal a rendezvény előtt sátrat vertek a rajongók, hogy ott lehessenek, és láthassák a kedvenceket. Mondanom sem kell, hogy teljesen érthetetlenül állok a New Moon által gerjesztett hisztéria előtt, de ez legyen az én bajom. Akinek bejött a könyv, illetve az abból készült első rész, az biztos örülni fog annak, hogy most a második résszel kapcsolatban is láthat pár érdekes jelenetet:
 
 
Az igazi film rajongó már biztosan vágja a centit, és két kezét összetenné ha december közepe lenne. Ekkor jön majd el a mozikba az AVATAR, amit szerintem nincs ember, aki megfordult már a filmek világában, hogy ne várja érdeklődéssel. James Cameron filmje minden bizonnyal nagy durranás lesz, legalábbis bízzunk ebben. Jelen bejegyzésben külön nem foglalkozunk a filmmel, jöjjenek inkább a videók:
 
 
  
Sherlock Holmes: Adler
 
A FLAG Magazin oldalán korábban már megmutattuk nektek Sherlock Holmes-t és hűséges barátját, Watson-t is. Most eljött az ideje, hogy a harmadik karakter is saját posztert kapjon. Jöjjön tehát Adler:
 
 
 
Prince of Persia képek
 
A Prince of Persia az egyik legjobban várt játékfeldolgozás, amire szerintem nagyon sokan kíváncsiak vagyunk. Én is sokat játszottam ezzel a játékkal, és mindig elámultam attól a képi világtól, amit szinte mindig elénk sikerült tárniuk. Ha a film ezt hozni tudja, és egy normális történetet is tudnak alá rakni, akkor nagy gondunk nem lehet. Jöjjenek most a képek:
 
 
 
 
Ninja Assassin Trailer
 
Amolyan bonusznak szántam a most következő trailert, szerintem ezek alapján a percek alapján nagyon jó szórakozásnak ígérkezik, főleg azoknak akik szeretik a látványos közel harcokat, a véres jeleneteket.
A történetről annyit érdemes tudni, hogy a srácot gyerekkorától kezdve gyilkosnak képezik, majd felnőttként saját iskolája ellen fordul, ami miatt üldözni kezdik. Nézzétek meg a trailert:

 
Fanboys
 
A végére még egy bonusz, jobban mondva egy ajánló. Mutatok nektek egy magyar plakátot egy olyan filmhez, amit szerintem érdemes megnézni. Star Wars rajongók vannak a középpontban, akik mindent megesznek azért, hogy a soron következő Star Wars filmet láthassák. Ebből sokatoknak kiderül, hogy a történet évekkel ezelőtt játszódik, de hatalmas poénok vannak benne, így aki teheti látogasson el az előadásokra, amik a plakáton látható mozikba lesznek:
 
 
teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Kultúra (7) Történelem (18) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2786) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Belföld (10) Sport (729) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Politika (1582) Mozi világ (440) Mozaik (83) Mondom a magamét (7536) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (312) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Gazdaság (704) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>