Ma 2023 október 03. Helga napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
b38070d8c5031863d5c2b8527076647b.jpg

Ez történt Hollywoodban...VI.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Összeszedtük az elmúlt napok fontosabb híreit a mozi szerelmeseinek. Megtudhatjátok többek között, hogy Sandra Bullock mennyire ellenállhatatlan, megnézhetitek Johnny Depp-et, ahogy a Bolondos Kalapos-t alakítja az Alice csodaországban feldolgozásában, illetve az is kiderül, hogy a hétvégén mely filmek voltak a legsikeresebbek hazánkban és az amerikai mozikban.

Sandra Bullock-nak nem lehet nemet mondani

A hétvégén került bemutatásra a Nászajánlat (The Proposal) című film az amerikai és a hazai mozikban is, melynek két főszereplője Sandra Bullock és Ryan Reynolds. Sandra Bullock régen látott formájában tündökölt a szerepben, amelyre bizony a közönség is kíváncsi volt. Elsősorban a nők/csajok álltak a hétvégén a pénztáraknál, de így sikerült az első helyre repíteni a filmet, melynek köszönhetően 34,1M $-t gyűjtöttek össze. Ha az összeg nem is tűnik olyan hatalmasnak, azt érdemes megjegyezni, hogy ez Sandra Bullock eddigi legjobb kezdése, és valószínűleg a folytatás sem lesz annyira rossz. Úgy látszik kifizetődő volt bedobni egy kevés meztelenkedést, melyből megállíthatja a kedves néző is, hogy bizony a 45 éves színésznő még mindig nagyon jó formában van.

 
 
 
Alice Csodaországban – Megjöttek az első képek
 
Gondolom sokan hallottatok Lewis Caroll: Alice csodaországban című könyvéről. Eljött az az idő, amikor ezt a világot egy olyan ember fogja a vászonra vinni, mint Tim Burton. Most gondolom sokunk fejében átfutottak azok a hiedelmek, hogy vajon mennyire elvont világba fogunk belecsöppenni, és mennyi hasonlóságot találunk a Charlie és a csokigyár, A halott menyasszony vagy a Sweeney Todd képi világával.
Tim Burton jó szokásához hűen hozta magával kedvenc színészét is, így Johnny Depp lesz a Bolondos Kalapos, míg mellette Helena Bonham Carter (Vörös Királynő) és Anne Hathaway (Fehér Királynő) szerepel majd. Alice megformálója meglepetésre egy teljesen ismeretlen színésznő lesz, Mia Wasikowska.

 
Most pedig nézzétek meg a szereplőket és a mesés helyszínek fotóit:
(KÉPEK A SZEREPLŐKRŐL ÉS A HELYSZÍNEKRŐL – 3DB)
 
 

A Másnaposok itthon is arattak
 
A nyári blockbuster időszak előtt nagyon nehéz lett volna azt elképzelni, hogy mostanra ne szuperprodukciók egész sora vezesse a bevételi listákat. Sokan, közöttük én is, nagyon meglepően tapasztaltam, hogy az amerikai közönség mennyire megszerette a Másnaposok című filmet, ami sajnos jó szokás szerint később került a hazai mozikba, így az is kiderült, hogy jóval 100M $ felett kaszált már, mikor mi is megnézhettük. Június 17.-én (szerdán) került a mozikba, és hatalmas harcot vívva a korábban említett Nászajánlattal, 41M Ft-ot gyűjtött össze. Ami azért is meglepő, mert a szereplők a hazai közönség számára egyáltalán nem ismertek, főleg ha a már említett vetélytárssal hasonlítjuk össze.
 (A hétvégi bemutatók bevételi eredményei: Másnaposok: 41M Ft ; Nászajánlat 40,8M Ft ; Terminator: Megváltás 16,4M Ft ; Képlet 11,1M Ft ; Angyalok és démonok 9,4M Ft)
 
 
 
 G. I. Joe – A kobra árnyékában előzetes
 
A nyár egyik legjobban várt filmje lehet a G. I. Joe, és igen, a Transfomers után is van élet. Ezt csak azért érdemes megjegyezni, mert sokan a héten bemutatásra kerülő Michael Bay filmet várjuk a legjobban, de ettől még a nyár későbbi részében is nagyon jó produkciók kerülhetnek a mozikba.

Ezek közül kiemelkedik a szuper katonás próbálkozás, melynek legújabb előzetese a héten látott napvilágot, ezt nézhetitek most meg:
 


 
A bemutatóra, a hazai mozikban augusztus 6.-án kerül sor.


teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja
Híreinket a

 és az  

szállította. 


 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2685) Gazdaság (689) Szépségápolás (15) Heti lámpás (276) Mondom a magamét (7110) Nagyvilág (1309) Életmód (1) Kultúra (6) Történelem (16) Irodalmi kávéház (530) Belföld (10) Mozaik (83) Politika (1581) Tereb (145) Flag gondolja (34) Sport (729) Nézőpont (1) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Autómánia (61) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>