Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
Verhofstadt ismét Magyarország ellen hergel

Verhofstadt ismét Magyarország ellen hergel

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ismét sivalkodik...

A belga liberális EP-képviselő, Soros György egyik legmegbízhatóbb uniós szövetségese a Twitteren uszít Magyarország ellen, és a Sargentini-jelentés elfogadása mellett a 7-es cikkely megindítását követeli Magyarországgal szemben.

A liberális politikus Twitter-üzenetben szólította fel a LIBE-bizottság néppárti képviselőit, hogy szavazzák meg a Sargentini-jelentést a bizottsági ülésen. Verhofstadt szerint Magyarország megsértette az európai jogrendet, ezért a jelentés elfogadása után az Európai Parlamentben kell kezdeményezni a 7-es cikkely szerinti eljárást, amely akár Magyarország szavazati jogának korlátozásához is vezethet.

Verhofstadt amiatt sivalkodik, hogy a magyar parlament a napokban megszavazta a Stop Soros törvénycsomagot, amely kriminalizálja az illegális bevándorlást és annak segítését,  azaz a Soros-szervezetek általános tevékenységét. Emellett a belga liberális politikus kiemelten aggódik a CEU jövőjéért is.

Verhofstadt egyértelműen Magyarország ellen próbálja hergelni az Európai Néppártot. Felszólította a pártcsaládot, hogy védje meg az unió alapértékeit, illetve ítélje el Magyarországot.

Abba természetesen nem is gondol bele, hogy már régóta Magyarország kb. az egyetlen uniós ország, amelyik betartja az uniós alapértékeket és egyezményeket, például a schengeni egyezményt.

Horváth József György -]]> www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Belföld (11) Titkok és talányok (12) Gazdaság (711) Mozi világ (440) Életmód (1) Autómánia (61) Vetítő (30) Heti lámpás (320) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Tv fotel (65) Kultúra (9) Jobbegyenes (2819) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7668) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Tereb (146) Flag gondolja (36) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>