Ma 2022 június 28. Levente, Irén napja van. Holnap Péter, Pál napja lesz.
hamilton2-zps1521806f-570x330.jpg

Válasz Anettkának egy középkorú, fehér bőrű, jól kereső, nagycsaládos férfitól

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Újra van Anettkánk, de ez sokkal rosszabb.

P. G. Wodehouse angol író egyik felettébb vicces könyvében, a Hübele Sámuelben (Sam the Sudden) írta le a következő gyönyörű mondatot: “Mr. Wrenn udvarias ember volt, így hát, habár az a benyomása támadt, hogy látogatója dühöngő őrült, ennek nem adta látható jelét.”

Idáig mi is udvarias emberek voltunk és nem adtuk látható jelét annak, hogy társadalmunkban egyre több emberről támad az a benyomásunk, hogy dühöngő őrült. Mert dühöngeni nem csak autók felgyújtásával, a szobabútor szétverésével vagy késes ámokfutással lehet, hanem olyan eszmék és termékek terjesztésével is, amelyek az emberek közötti kapcsolatokat rombolják szét, illetve bizonyos embercsoportok megbélyegzésével azok fizikai megsemmisítését készítik elő.

Szegény Budapesten (időnként a világ egyéb pontjain is) létezik egy Bősz Anett nevű nő. Illetve személy, mert a nemében nem lehetünk biztosak a haladó tudományok szerint. Lehet, hogy ez is büntetendő cselekmény lesz egyszer, hogy valakinek a nemét az elmebajáról nem tudom azonnal beazonosítani és ennek megfelelően szólítani. Szóval a mi Anettünk, a Liberálisok nevű szélsőséges párt beszélő fejeként, időnként közvetíti nekünk, hogy szokjuk, a nyugati liberálisok szélsőséges álláspontját.

Ez csak itt, nálunk, Magyarországon álláspont, nyugaton már maga a fősodor.

Anettka szerint Magyarországon a “]]>középkorú, fehér bőrű, jól kereső férfiak, akik ráadásul keresztények és nagycsaládosok]]>” nyomják el az összes többi embert. Ebben a mondatban az a gyönyörű, hogy egyszerre tartalmazza a nácik, a kommunisták és a fundamentalista iszlám összes toposzát, azokat, amelyek használatával előkészítették közbeszédileg a vonatkozó emberek fizikai megsemmisítését. Gratulálunk Anettka! Sikerült egy mondattal benáculnod, megkommunistásodnod és jó mohamedánná lenned.

De Anettka tulajdonképpen újított is, új fogalmat vezetett be az ellenség pontos definiálása érdekében, a “nagycsaládost”. Ennek használatával Anettka eljutott a liberális eszmerendszer szélére, sőt egyszerre két fronton mér csapást a normális emberekre (hite szerint).

Először is nyíltan kimondja, hogy a fehér, keresztény ember ne szaporodjon, neki nincs joga nagycsaládosnak lenni, ez a jog csak a nem fehéreket illeti meg. A fehér, keresztény ember haljon ki és adja át a helyét a fejlettebbeknek, gondolom az LMBTQ és egyebeknek, meg a muszlimoknak.

Másodszor Anettka azt mondja, nem is rejtetten, hogy az ő világfelfogásuk szerint a gyermekek, mint olyanok mind egyéni, mind társadalmi szinten csak akadályozzák a már létező emberek önmegvalósítását. Társadalmilag ugyanis mindenféle pénzeket fordítunk a saját gyerekeinkre, amely pénzeket lehetne nyilván sokkal jobb dolgokra is elkölteni, például nemváltoztató műtétekre, meg a migránsokra.

Szerintem Anettka és a hasonszőrűek elmebetegek. Közveszélyes elmebetegek és orvosi segítségre szorulnak.

Viszont miután közveszélyesek is, nem kellene engedni, hogy mérgezzék a közbeszédet. Amennyiben azonban a pszichiátriai vizsgálat azt állapítja meg, hogy Anettka tisztában van tetteinek következményeivel, akkor Anettka bűnöző. Bőrszín, vallási meggyőződés, vagyoni helyzet és ami a legijesztőbb, a gyermekvállalási hajlandóság alapján bélyegez meg embereket és helyezi a családjukat is a célkeresztbe.

Ez a lehető legaljasabb náci és kommunista tempó, fundamentalista mohamedán terroristák gondolkodásmódjára hajaz, tehát  a liberalizmus maga. Ezért elvárom minden normális embertől, tegyen meg mindent, hogy a liberalizmusnak semmi esélye se legyen hagymázas, gyilkos terveit megvalósítani Magyarországon.

Anettka megüzente a hadat!

Mi meg üzenjük meg neki, hogy hülye és forduljon orvoshoz.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2341) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Tereb (141) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Belföld (7) Egészség (50) Vetítő (30) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Irodalmi kávéház (513) Gazdaság (665) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (6147) Autómánia (61) Életmód (1) Történelem (15) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Sport (729) Heti lámpás (259) Nagyvilág (1465) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>