Ma 2021 december 03. Ferenc napja van. Holnap Borbála, Barbara napja lesz.
Ujhelyi szívesen csinál bohócot magából

Ujhelyi szívesen csinál bohócot magából

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Pista nagyon csúnyán lebőgött!

Ritka az olyan ember, aki szívesen csinál tudatosan bohócot magából. Ráadásul úgy, hogy ezt azonnal élő videóközvetítésben ország-világ tudomására is hozza saját Facebook oldalán.

Nos, Ujhelyi István MSZP-s EP képviselő a jelek szerint e ritka kivételek csoportjába tartozik.

Vasárnap ugyanis úgy döntött, hogy elmegy Deutsch Tamás Fidesz EP képviselő sajtótájékoztatójára a párt székházába. Előzetesen azonban nem regisztrált, ami a sajtótájékoztatókon való részvétel általános feltétele.

Nos, Ujhelyi, mint az évtizedek óta a politikában dolgozó nyeretlen kétéves úgy tett, mintha nem ismerné ezt az MSZP által is rendszeresen alkalmazott eljárást s regisztráció nélkül indult a helyszínre, ahol láss csodát, minden úgy történt, ahogy általa előre tudható volt. Nem engedték be. Nevének és beosztásának emlegetésével megpróbált ugyan protekciót kicsikarni, ezzel is példázva, hogy járnak el kényelmetlen helyzetben a szocialisták, de természetesen sikertelenül. A rend ugyanis rend, amihez még a magának talán különös jogokat vindikáló Ujhelyinek is tartania kell magát.

Jósora ugyanakkor mégsem kímélte meg attól, hogy Ujhelyi egy délután kétszer is bohócot csináljon magából. Ő ugyanis azt akarta Deutsch Tamás és a helyszínen lévő újságírók tudomására hozni, hogy hazugság az, amit a kormány a plakátokon az Európai Unió bevándorlás-elősegítő szándékairól terjeszt, utalva ezzel arra, hogy szerinte nem igaz, hogy az Unió vezetése migrációpárti lenne.

Ujhelyi azonban ezúttal is melléfogott. A kormány ugyanis frissiben nyolc oldalon, hét pontban mindenki számára hozzáférhető dokumentumban tételesen cáfolta a Bizottság plakátokra adott válaszát, amelyben azt igyekezett bizonygatni, hogy az Unió nem támogatja a bevándorlást.

A kormánycáfolat helyett Ujhelyi ugyanis az MSZP EP kampányprogramját hozta magával, amellyel egyáltalán nem lehet bizonyítani, hogy hazudna a kormány. Nem lehet kiolvasni belőle, amit a hét pontos dokumentumból tételesen igen, hogy az EU nem vonta vissza a kötelező betelepítési kvótát, hogy támogatja a migránsvízum bevezetését Európában s hogy a tagországok határvédelmi jogát továbbra is csorbítani óhajtja. A kezében szorongatott MSZP-s programból nem derülhet ki az sem, hogy Brüsszelben továbbra is több pénzt adnának a migrációt támogató NGO-nak, hogy több tízezer migránst láttak el már eddig is feltöltött, anonim bankkártyákkal, hogy kísérleti megoldásokkal legalizálnák a migrációt és hogy többféle módon csökkentenék a bevándorlást ellenző ország pénzügyi támogatását. Pedig ezt a kormánycáfolat tételesen rögzíti.

Mindezt az MSZP programjából már csak azért sem lehetne kiolvasni, mert a szocialisták teljesen egyetértenek a brüsszeli szűk elit bevándorláspárti politikájával, sőt, a fenti javaslatok mögött rendre megtalálni az ő támogató szavazataikat.  

Ujhelyi tehát minderre figyelemmel állt ott a Fidesz székházának kapujában s azt ismételgette, hogy a kormány hazudik. Lehet így is kampányolni, lelke rajta! Az már más kérdés, hogy a félrevezető akciózás helyett, amivel nyilván rokonszenvet akar ébreszteni maga iránt, inkább az igazat kellene elmondani.

Ja, hogy bevándorláspártisággal nem lehet ma választásokat nyerni Magyarországon? Ez igaz, mint ahogy folyamatos hazudozással sem.

Bohócot viszont bármikor csinálhat általa magából az ember, ahogy ezen a szomorú vasárnapon Ujhelyinek is sikerült. De a jelek szerint ő ezt szívesen teszi.   

Horváth K. József -]]> https://leander.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (5729) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Sport (729) Vetítő (30) Jobbegyenes (2164) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Politika (1578) Autómánia (61) Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Tereb (138) Irodalmi kávéház (508) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (255) Történelem (14) Gazdaság (662) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1463)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>