Ma 2021 április 12. Gyula napja van. Holnap Ida napja lesz.
Újabb magyarellenes kijelentést tett Fekete-Győr + videó

Újabb magyarellenes kijelentést tett Fekete-Győr + videó

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ezt nézzék meg!

Fekete-Győr András, a baloldali Momentum elnöke ismét magyarellenes politikai krédójának adott hangot a minap. Az Inforádió Aréna című műsorában ugyanis

arra a kérdésre, hogy jó döntés volt-e a romániai és a szlovákiai választásokon a magyar jelöltek liberális riválisait támogatni, Fekete-Győr így válaszolt: – Igen, én ezt jó döntésnek tartom.

A 2019. november 10-én megrendezett romániai elnökválasztáson a Momentum a liberális USR–PLUS jelöltjét, Dan Barnát támogatta, aki egyébként mindössze 15,02 százalékot szerzett. A]]> tavaly szeptemberi]]> romániai önkormányzati választásokon Fekete-Győr személyesen kampányolt Erdélyben, ahol az erdélyi magyarokat arra buzdította, hogy az RMDSZ-jelöltjeivel szemben az USR–PLUS politikusait támogassák. Az RMDSZ akkor egyébként rendkívül jól szerepelt. Ugyancsak nem a magyarok pártját (MKP) támogatta a Momentum a Szlovákiában]]> 2020 februárjában]]> megtartott parlamenti választáson, hanem a liberális Progresszív Szlovákia–SPOLU mellett állt ki, amely egyébként végül nem került be a szlovák törvényhozásba.

Az említett interjúban az előválasztással kapcsolatos kérdésekben rendkívül bizonytalannak tűnt Fekete-Győr, aki azonban annyi konkrétumot elárult, hogy

2022-es győzelmük esetén minden bizonnyal ]]>többkulcsos adórendszert]]> vezetnének be.

 

Érdemes megemlíteni, hogy a Momentum elnöke a korábbi kijelentéseikkel ellentétes állításokat fogalmazott meg Gyurcsányékkal kapcsolatban. Míg kis ideje azt hangoztatták, hogy a háttérbe szorítanák az elmúlt harminc év politikai elitjét, Fekete-Győr már arról beszélt, hogy ]]>az „öregek” szakértelme és tapasztalata nélkül]]> gyakorlatilag nem tudnának mihez kezdeni. Kiszelly Zoltán politológus lapunk kérdésére úgy értékelt, hogy

a ]]>Momentum Achilles-sarka]]> lett Gyurcsány Ferenc, mivel a fiatal liberálisok érdekeivel ellentétben, brüsszeli utasításokat követve csatlakozhattak a DK-vezette szivárványkoalícióhoz.

Azt is érdemes felidézni, hogy ]]>vakcinaügyben]]> is 180 fokos fordulatot vett a Momentum véleménye, ugyanis Fekete-Győr már a kínai és orosz vakcina beszerzésének az üdvös voltáról beszélt.

]]>EZT NÉZZÉK MEG!]]>

Kárpáti András -]]> www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Politika (1578) Történelem (14) Tereb (140) Jobbegyenes (2004) Rejtőzködő magyarország (171) Mozi világ (440) Mozaik (83) Mondom a magamét (5221) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Egészség (50) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Sport (729) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (505) Gazdaság (657) Nagyvilág (1454) Vetítő (37) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Heti lámpás (254)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>