Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Újabb ballib arcátlanság

Újabb ballib arcátlanság

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Aki a várban bérel önkormányzati lakást, az "NER-lovag" és punktum.

A Magyar Távirati Iroda korábbi vezérigazgatójára, a Karc FM rádió munkatársára is lesújtott a hazai balliberális média pallosa.
A Népszava és a ]]>HVG ]]>egymásra licitálva írta meg, hogy Belénessy Csaba a budai Várban lakik egy bérelt lakásban és közölték az ingatlan méretét és a havonta fizetendő lakbér összegét, amely persze szerintük minden csak nem reális.

Miközben a cikkekből kiderül és ezt maga ]]>Belénessy Csaba i]]>s hangsúlyozta, teljesen szabályos és törvényes módon, az önkormányzat jóváhagyásával jutott a lakás bérleti jogáért, ráadásul egy saját tulajdonú XII. kerületi lakás  tulajdonjogáról mondott le azért, hogy a régi álmát beteljesítve a Várban lakhasson.

A HVG persze idézőjelbe tette azt a kifejezést, hogy történelmi kötödés, amit persze értünk, hisz a magyar politikai palettának azon az oldalán ezt az érzést nemigen ismerik, mondjuk ki: nekik ezek a szavak semmit sem jelentenek.

A HVG-t mit sem érdeklik ezek a tények, hosszasan taglalják Belénessy "bűneit", amelyek közül persze a "legkomolyabb" az, hogy a médiaszakember kommunikációs szakértőként segítette az EP-választás kampánya során Trócsányi László Fidesz-listavezető munkáját.

Nem ez az első eset egyébként, hogy betámad valakit a balos média, csak azért mert a Várban jutott önkormányzati lakás bérleti jogához.
]]>Emlékezetes, h]]>ogy tavaly a Magyar Idők akkori, a Magyar Nemzet mai főmunkatársát, Bayer Zsoltot kezdték el emiatt "kóstolgatni", egészen véletlenül azután, hogy az egészségügyben vezető beosztásban dolgozó feleségén nem sikerült fogást találniuk.

Nos hát így dolgoznak ők, ez volna arrafelé a "leleplező újságírás".

Ezek után kíváncsian várjuk, ki lesz a következő, melyik "NER-huszár" nem létező bűne ragadtatja majd cikkírásra a "mértékadó" balliberális médiát. Ám közben igyekszünk mindenkit megnyugtatni: Belénessy Csaba, Bayer Zsolt és egyébként a Nemzeti Együttműködés Rendszere úgy teljes egészében köszöni szépen jól van.

Winkler József

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2823) Gazdaság (713) Tereb (146) Szépségápolás (15) Életmód (1) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Mozaik (83) Mozi világ (440) Autómánia (61) Történelem (18) Sport (729) Heti lámpás (322) Gasztronómia (539) Kultúra (9) Egészség (50) Mondom a magamét (7708) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>