Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
f29d9fd4b1fbf3bbb07599ad7f02e780.jpg

Újabb adag napi valóság

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Úgy fest, beigazolódni látszanak azok a pletykák, amelyek az új XBox megjelenését övezik. Nevezetesen, hogy a konzol használatához folyamatosan kapcsolódnunk kell az internetre, hogy ennek a havidíja 5 dollár lesz, és mindezeken túl állandóan reklámokkal fognak baszogatni minket.

A Microsoft Studios kreatív igazgatója, Adam Orth mindezt még meg is spékelte néhány ízes Twitter bejegyzéssel, amelyek igen csúnyán kicsapták a biztosítékot játékos berkekben. Mivel a pöcsfej azóta észbe kapott, és letiltotta a nyilvános hozzáférést az ostoba böffentéseihez, így sajnos nincs többé lehetőség bemutatni ezeket a nagyközönségnek.
Ó, várjunk csak! De hisz ez az internet! És ez sajnos azt jelenti, hogy semmit nem lehet titokban tartani. Ezért hát álljon itt egy gyönyörű válogatás ennek a jóravaló Adam gyereknek a legmókásabb megnyilatkozásaiból.
 
]]>]]>
]]>]]>
]]>]]>
 
Ezek tényleg ennyire hülyék, és nem tanultak az utóbbi évek nagy buktáiból? Az állandó netkapcsolat zsákutca, nem működik, a felhasználók pedig gyűlölik, mint a fenét. De mit számít ez, akkor is lenyomjuk a torkukon, és még fizethetnek is érte havidíjat. És mégis milyen ostoba balfék képes nyilvánosan olyan válaszokat posztolni, hogy ki az a hülye, aki olyan környéken lakik, ahol nincs szélessávú net, meg néha elmegy az áram, akkor inkább porszívót sem veszek
Nos, ezek után nyugodtan kijelenthetjük, hogy a következő Playstation-XBox párharcot az előbbi nyerte. Fél-egy évvel azelőtt, hogy a gépek egyáltalán piacra kerültek volna! Szép munka volt, Microsoft, szép munka.
]]>
]]>
]]>http://www.egyevazeletembol.blogspot.hu/ ]]>- A Flag Polgári Magazin partnere

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Életmód (1) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Belföld (11) Tv fotel (65) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Gazdaság (713) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (322) Tereb (146) Egészség (50) Mondom a magamét (7708) Politika (1582) Jobbegyenes (2823) Kultúra (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>