Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Tordai, foghegyről

Tordai, foghegyről

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Tordai Bence veleszületett tenyérbemászásban szenved.

 

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága a múlt héten hozta nyilvánosságra a baloldal külföldi finanszírozását vizsgáló titkosszolgálati jelentést. Az ellenzéki politikusok természetesen „semmit nem tudtak” a pénzmozgásokról. Az arrogáns Tordai Bence, a Párbeszéd hegyvidéki látványépítésze foghegyről összegezte lesújtó véleményét: „Ez komolytalan. Ha a titkosszolgálatok ennyire képesek, akkor adják be a felmondásukat.”

Tordai Bence veleszületett tenyérbemászásban szenved.

Bár zavarban lennék, ha döntenem kellene, ki a magyar parlament legirritálóbb politikusa, az űzött tekintetű honatya biztosan az aspiránsok között lenne. Miután a jelentéktelen pártoknak izgága képviselőkre van szükségük, a Párbeszédnek Tordai főnyeremény (a jámbor állampolgárnak annál megrázóbb élmény) – gesztusai, lombrosói mosolya orvosért kiált. 

Csatlakozom Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető egyik korábbi kijelentéséhez, miszerint Tordai parlamenti főtevékenysége a provokáció. Egyetlen vágya, hogy róla szóljanak a hírek. (Akut rohamairól az első írásos emlék még 2013-ból való. Egyik fellépése során – egy másik beteg társaságában – valami zavaros molinót feszített ki a Lánchídra, remélve, hogy ezért majd meghurcolják. Pechjére a kutya se foglalkozott vele, futni hagyták. Máskor a szónoki pulpituson egy végtelenített „CÖF-ögéssel” jelezte előrehaladott állapotát. Ha újranyitna a Lipót, talán kórtermet neveznének el róla. Vagy a gumiszobát.) A vele készített mostani nyegle nyilatkozatból („A titkosszolgálatok adják be a felmondásukat”) ismét tisztán átjött a diagnózis. Betegünk állapota tovább romlott.

]]>www.magyarnemzet.hu]]> - Pilhál György

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Gazdaság (713) Mozi világ (440) Belföld (11) Heti lámpás (322) Tereb (146) Politika (1582) Jobbegyenes (2823) Történelem (18) Mozaik (83) Egészség (50) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Életmód (1) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7708) Kultúra (9) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>