Ma 2024 július 21. Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Szabadulhat a börtönből Herczeg Zoltán

Szabadulhat a börtönből Herczeg Zoltán

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Zolika...

Az ügyészség kezdeményezte a bíróságnál a drogbotrányba keveredett divatguru, Herczeg Zoltán, valamint gyanúsított-társa letartóztatásának a megszüntetését – tudta meg a Magyar Nemzet. Herczeg még tavaly októberben került rács mögé azután, hogy a lakásán és az autójában is találtak drogot, többek között kokaint. A rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folytat nyomozást.

 

Herczeg Zoltán ismert divattervező és társa letartóztatásának megszüntetését kezdeményezte az illetékes ügyészség – derült ki a Fővárosi Főügyészség lapunknak adott válaszából.

Mint írták,

a kérdezett, kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folyamatban lévő bűnügyben az illetékes Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a tegnapi napon mindkét, jelenleg letartóztatásban lévő gyanúsított esetében a letartóztatásuk megszüntetésére és velük szemben bűnügyi felügyelet elrendelésére tett indítványt a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírájánál.

Herczegre és egy társára október 21-én csaptak le a rendőrök, miután felmerült, hogy kábítószerrel kereskedhettek. Az akkori hírek szerint Herczeg Zoltán készpénzt, több mint tíz gramm kokaint és száz gramm marihuánát foglaltak le. A divatguru lakásán és kocsijában is találtak drogot. Később a rendőrség közleményben tudatta, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. október 21-én bűnügyi információk alapján fogtak el két férfit Budapest IV. és XIII. kerületében. Az egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket – az elsődleges adatok szerint marihuánát – és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint egy gramm port – elsődleges adatok szerin kokaint – találtak.

A BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Herczeg a fogyasztást elismerte, a kábítószerrel való kereskedést azonban tagadta a kihallgatása során.

Borítókép: Herczeg Zoltánt drogkereskedelemmel gyanúsítják megalapozottan (Forrás: Herczeg Zoltán Facebook-oldala)

Pámer Dávid

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2825) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7725) Mozaik (83) Nézőpont (1) Egészség (50) Autómánia (61) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Kultúra (9) Politika (1582) Belföld (11) Heti lámpás (322) Gazdaság (713) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>