Ma 2022 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
Ursula von der Jogállamiság

Ursula von der Jogállamiság

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Hamarosan kezdhetik Csehország gazdasági és pénzügyi kiéheztetését?

Nézzük sorjában az eseményeket.

Ukrajnai háború, menekültek százezrei, milliói. Környező országok erőn felül bár, de megbirkóznak a helyzettel.

A nemzetközi helyzet egyre csak fokozódik. Valahol április környékén a csehek már jajveszékelnek. Sok a roma és azok között rengeteg magyar útlevéllel (állampolgársággal) is rendelkezik.

A számok nyelvén: kevesebb mint 2000 ukrajnai menekültről van akkoriban szó és cseh források több száz magyar útlevéllel rendelkezőről értekeztek. A nemzetközi helyzet közben tovább fokozódik. Odáig fajul, hogy júniusban a cseh már a magyar belügyminisztert kéri számon az útlevelek miatt. Tény, 5000 fölé kúszik a romák száma, ami már-már elviselhetetlen állapotokat eredményez (állítólag), hisz a cseh települések nem kérnek belőlük.

Mondjuk csak ki, mert romák! Márpedig, ha az ok ez volna, akkor ez színtiszta rasszizmus lenne.

A nemzetközi helyzet közben olyannyira fokozódik, hogy kiderülnek a valós számok. Azok, amelyekkel állítólag a cseh belügy tisztában volt, hogy a menekültként ott tartózkodó 100 roma közül talán csak 3-nak (szavakkal: háromnak) van vagy lehet magyar állampolgársága.

KO!

Fokozzuk tovább a nemzetközi helyzetet?

Tegyünk fel olyan kérdéseket, amelyeket szemérmesen elhallgatott eddig is mindenki? Hogy a cseh belügy ugyan honnan tudja, hogy valaki roma? Csak nem nyilatkoztatja "cigányságukról" a szerencsétlen menekülteket? Ott, Európában szabad ezt? Megtehetik a menekültek helyzetét, szomorú sorsát kihasználva? Ha meg nem, akkor talán csak nem ránézésre cigányoznak? Mivel harmadik eset nincs, a fenti kettő pedig faji alapú diszkrimináció, illetve annak minősített este, csak tegyünk fel még két-három kérdést. Sorosék határok nélküli hálózata most hol lapít? Ursula von der Jogállamiság! Indul-e a kötelezettségszegés Csehország ellen? Von-e meg kend és társult bandája mindenféle juttatást, éhezteti-e hamarosan emiatt pénzügyileg a csehek államát, vagy ez csak a magyarokkal szemben bevett eljárás? Ha így van, márpedig így van, rasszistának érzi-e magát, kedves Ursula?

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (513) Tv fotel (65) Történelem (15) Politika (1581) Heti lámpás (260) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Sport (729) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6241) Mozaik (83) Belföld (8) Nagyvilág (1464) Jobbegyenes (2383) Életmód (1) Egészség (50) Tereb (141) Gazdaság (667) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>