Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Sajtószabadság, óh!

Sajtószabadság, óh!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Két nő, két eset.

Biztonsági őrökkel vezettették ki az ECHO Televízió munkatársát Judith Sargentini asszonynak a "magyar jogállamiságról" tartott előadásáról, annak ellenére, hogy a médium a szabályok szerint előzetesen regisztrált az eseményre.

Soros György embere a magyar tévéstáb jelenlétében nem volt hajlandó megtartani az előadását, miközben a holland EP-képviselő hírhedt jelentésében éppen egy, a magyar sajtószabadságért aggódó politikus szerepében tetszeleg. Hivatalos tiltakozás, ellenvetés nem érkezett Amszterdamból, pedig ott a kábítószertől a prostitúcióig mindent lehet, csak Sargentini előadásáról tudósítani nem, persze csak akkor, ha egy jobboldali televízióról van szó.

Miközben a Soros-féle Transparency International is aggódik "a független sajtó terének gyors szűkülése" miatt, addig Nekik és Sargentini asszonynak is javasoljuk például a keddi Magyar Idők megtekintését. Ahol éppen a kormánypárti elfogultsággal nehezen vádolható liberális politikus,]]> Bősz Anett írta ]]>az egyik vezető publicisztikai anyagot egy vita folytatásaként. 

Ennyi erővel, ha annyira aggódnak a magyarországi sajtószabadságért Sorosék, akkor mondjuk intsék meg az Indexet, vagy a 444-et, hogy miért nem Áder Jánost, vagy Kövér Lászlót kérik fel véleménycikk írására.

Ez persze csak tréfa, ilyet nem várunk.

Azt viszont igen, hogy ne csináljanak mást a saját szájukból, amikor Magyarországról mondanak véleményt, pláne ítéletet.

Juhász Attila

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Gazdaság (713) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Kultúra (9) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2823) Mondom a magamét (7708) Tereb (146) Sport (729) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Szépségápolás (15) Heti lámpás (322) Vetítő (30) Mozi világ (440) Életmód (1) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Politika (1582) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>