Ma 2021 január 26. Vanda, Paula napja van. Holnap Angelika napja lesz.
Papp Réka Kinga végérvényesen megbukott

Papp Réka Kinga végérvényesen megbukott

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hatalmas botrány van készülőben!

Vajon mi lehet „Egy politikai gyilkosság üzenete” napjainkban egy balliberális hivatásos rettegő HVG-s újságíró számára, ahogy jelzett című cikkében írta? Különösen akkor, ha az emberölést egy liberális polgármester ellen követték el, ráadásul azok után, hogy Pawel Adamowicz, Gdansk volt polgármestere – a szerző szerint – évek óta a kormánypárti média gyűlöletkampányának célkeresztjében állt? Nyilván az, hogy Magyarországon is reszketnie kell mindenkinek, mert a kormánymédia rettegésben tartja a vele ellentétes nézeteket vallókat, aminek aztán akár még olyan szörnyű vége is lehet, mint a gdanski polgármester esetében. Ami persze egy baromság.  

Papp Réka Kingát ugyanis egyáltalán nem érdekli, valójában miért ölt a gyilkos? Nem érdekli, hogy szerinte igazságtalanul börtönözte be őt a polgármester pártja. Kitart a saját demagóg mantrájánál, miszerint „több év gyalázkodás és uszítás után jóformán várható, hogy egy ennyire exponált embert valamilyen támadás ér”. Magyarán nyilván a lengyel kormány és médiumai okozták Adamowicz halálát. Akkor is így van ez, ha nincs így! Punk-tum!

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nevezett szerző nem először indul a nyilvánosság kommunikációs elmebajnokságán. Orbán Viktor családpolitikájával kapcsolatban nem is olyan régen azt üzente a kormány tagjainak, hogy „Vegyétek ki a mocskos kezeteket a bugyinkból!” (…) „Én nem szülök gépeket és nem is fogom végignézni, ahogy robotot faragnak a méhem gyümölcséből!” Ha jól emlékszem, Böszme-díjat kapott érte, Sorostól pedig egy cuki piros pontot.

Csakhogy ezt az országot szerencsére nem Soros György és még csak nem is magyarországi helytartói, az ellenzéki politika képviselői és a civil szervezetek aktivistái irányítják, hanem azok, akik erre választáson kaptak, méghozzá nagyon erős felhatalmazást. Olyan erőset, amelynek töredékéről az ellenzék legfeljebb csak álmodozhat.

Ezért kerülnek aztán rendszeresen az asztalra az erőszakos hatalommegszerzés legkülönfélébb eszközei. Gyurcsány újból és újból hangoztatott kormánybuktatási szándéka, Márki-Zay forradalmi képzelgése, lámpavasas víziója, Konrád György nemzeti vérszívása Orbán Viktor Ceausescu sorsára juttatásáról, ami a DK-s Gréczy egyik kedvenc hivatkozása. És most jön ez a Papp Réka Kinga s megpróbálja a politikai gyilkosság lehetőségét összemosni az Orbán-kormány potenciális eszköztárával, aki szerint az ügyészség ráadásul annyira a kormányhoz kapcsolódik, hogy nem képes és nem is akarja megvédeni a polgárokat.

Kedves Szerző! Annyit azért illene tudni a történelemből, hogy a politikai nézeteltérések véreskezű elintézése éppen a baloldalnak volt kedvenc időtöltése még ’56-ban is, miközben a rendszerváltoztatás máig egyik legnagyobb büszkesége, hogy senkinek nem görbült meg a haja szála sem. S nem fog meggörbülni a továbbiakban sem senkinek, bárhogy szeretné ennek rémképét az Orbán-kormány nyakába akasztani Papp Réka Kinga. Nyugodt szívvel kijelenthetem, még a szerzőnek sem esik bántódása tömény ostobasága megjelenése után se.

Valószínűsítem továbbá, hogy az ő bugyijába még véletlenül sem akar belenyúlni senki.

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Jobbegyenes (1953) Mondom a magamét (5059) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Politika (1571) Történelem (14) Mozi világ (440) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (503) Nagyvilág (1453) Tereb (140) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Gazdaság (656) Belföld (5) Vetítő (37) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (171) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Flag gondolja (33) Heti lámpás (249) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>