Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Összeállt a botcsinálta zenekar Simicska porondján

Összeállt a botcsinálta zenekar Simicska porondján

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ez a stílus a legalja népség sajátja.

Vona Gábor hol máshol is járt volna csütörtök este, mint a Hír TV-ben, Kálmán Olgánál.

Emlékezetes, a Simicska Lajos-féle médiabirodalom vezetősége már korábban kinyilvánította, hogy nem tudja garantálni a Jobbiktól való függetlenséget, az azonban nem mindenki számára volt világos, hogy ez mit is jelent a gyakorlatban.

Eddig.

Az ún. Egyenesen című műsorban Vona ugyanis a legalpáribb stílusban, a becsületsértés vétségét kimerítve üzent a képernyőn keresztül Orbán Viktornak.

Aki látta a műsort, egy ideig nem tudta eldönteni, hogy ez most csak valamiféle adáshiba vagy komoly.

Összeállt a botcsinálta zenekar, melyben Simicska biztosítja a porondot, Vona fújja a nótát, Kálmán Olgácska pedig ehhez húzza a talpalávalót.

Ám mivel a színpadról kizárólag gecizés, zsarnokozás, fenyegetés, sértegetés hallatszik, a közönség jobbérzésű része tömött sorokban távozik a nézőtérről és csak azok hallgatják tovább eme macskazenét, akiknek lényegében mindegy is ki, mit, milyen stílusban ad elő, csak az a lényeg, hogy a mocskolódás tárgya a kormányfő legyen.

Ez a fajta stílus, a részegen gecizés, az éjszakai utcai firkálás, a képernyőn élő adásban pacekba sértegetés, fenyegetés, cigányozás, zsidózás a legalja népség sajátja, pontosan azoknak tetszik, akik a múlt század legsötétebb időszakaiban sanyargatták a magyart.

A Szamuelyk, a Szálasik, a Rákosik, a Marosánok, a nyilas egyenruhát ávósra váltók és társaik.

Isten óvja Magyarországot ezektől!

Ha valaki úgy érzi, van hozzá gyomra, ide kattintva megtekintheti ezt a ]]>médiatörténeti szánalmat.]]>

Juhász Attila

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Történelem (18) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Belföld (11) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2823) Mozaik (83) Mondom a magamét (7708) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Sport (729) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Kultúra (9) Gazdaság (713) Heti lámpás (322) Szépségápolás (15) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>