Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Niedermüller rémisztő képződményeket favorizál

Niedermüller rémisztő képződményeket favorizál

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Pfuj! Mennyi keresztény fehér férfi!

A VII. kerület újdonsült polgármestere ]]>aggódik.]]> Már megint. Könnyű kitalálni, hogy miért. Antiszemitizmus, rasszizmus és a szokásos árukapcsolás egyéb részei miatt. Na, nem a judapestező jobbikos szerencsi jelölt miatt, aki mögé Niedermüller pártja, a DK is teljes mellszélességgel beállt. Nem.

„Az adatok pontosan mutatják, hogy Magyarország messze a legelutasítóbb a kulturális különbségekkel szemben” – írja egy egy OECD-ábrára hivatkozva a kerületvezető egy pénteki Facebook-posztjában.

ÓECÉDÉ! Az egy komoly valami, nincs mit tenni. El kell fogadnunk, hogy ide vezetett Orbán gyűlöletpolitikája.

Niedermüller is levonta a magától értetődő következtetést. Mint írja: „Az Orbán-kormány idegenellenes, bevándorlásellenes, antiszemitizmust, cigányellenességet eltűrő, a melegeket megbélyegző, kirekesztő, mindezt durván és alantas módon kihasználó politikája ide vezetett.”

Hogy mennyire komoly kutatás alapozta meg az OECD ábráját, arról a saját szemünkkel is megbizonyosodhatunk, ha megnézzük, milyen társadalmak a legelfogadóbbak. Ott van például Izland. Oh, az a sokszínű izlandi nép! Nekik bizony komoly tapasztalataik vannak a másságot illetően. Vagy mégsem?

Nézzük csak meg, milyen az etnikai és vallási összetétel a tűz és jég földjén: A lakosság 93,9 százaléka izlandi állampolgár. A legnagyobb nemzetiségi csoportok: dánok: 1,3 százalék, amerikaiak: 0,7 százalék, svédek: 0,5 százalék, németek: 0,4 százalék, egyéb: 3,2 százalék. Az izlandi lakosok 93 százaléka evangélikus, két százaléka római katolikus, a maradék öt százalék pedig egyéb vallások híve.

Pfuj! Mennyi keresztény fehér férfi! Meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek!

Vizvári Soma - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Mozaik (83) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (322) Kultúra (9) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Belföld (11) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Történelem (18) Politika (1582) Mozi világ (440) Életmód (1) Mondom a magamét (7708) Jobbegyenes (2823) Gazdaság (713) Sport (729) Szépségápolás (15) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>