Ma 2024 június 13. Antal, Anett napja van. Holnap Vazul napja lesz.
Nem azt mondták, Gabi!

Nem azt mondták, Gabi!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Szegény Horn nem érzi, mennyire reménytelen egy békemenet-mószerolásból jól kijönni.

Hogy hamarosan újabb békemenet indul, az onnan is tudható, hogy ellenzéki oldalon már elkezdődött a mocskolása. Horn Gábor, a Republikon Intézet vezetője a Hírklikk olvasóinak magyarázta el a vonatkozó tutit. „A Fidesz egyszerűen nem tehette meg, hogy nem szerveztet békemenetet a választás előtt, létkérdés számára a mozgósítás. Valamit tenniük kellett annak érdekében, hogy legalább a törzsszavazókat mobilizálják. A köré kerített »rizsa« a szokásos: a háborúra készülő Brüsszelt meg kell állítani, s velük a háborúra készülő, vele együtt a »háborús lázban« égő, Brüsszelt támogató »magyar dollárbaloldali politikusokat is«.”

Horn „érvei” közt a legérdekesebb: „Jelenleg nagyobb a mobilizációja annak az ellenzéknek, amely eddig a választási csalások miatt nem tudott megfelelően szerepelni, miután – tudjuk – Orbánék háromszor is elcsalták a választásokat (2014-ben, 2018-ban és 2022-ben).” Ez azért érdekes, mert a kiküldött EBESZ-megfigyelők ezt másképpen látták.

Nem azt mondták, Gabi!

Szegény Horn nem érzi, mennyire reménytelen egy békemenet-mószerolásból jól kijönni. Legalább olyan nehéz, mint abból a slamasztikából, mint ami most az apósa (Niedermüller Péter, VII. kerületi polgármester) által a Republikon Intézettől rendelt hatmilliós „lakáspolitikai kutatás” kapcsán kerekedett. (Valami azt súgja nekem, hogy Horn Gábor maga is áldozat. A Gyurcsány-korszak OPNI-bezárásának egyik velünk élő mementója. Lipót-árva.) Jut eszembe: az ellenzék szervez-e újabb éhségmenetet? És ha igen, részt vesz-e azon a kétszázmillió forinttal máig sáros Simon Gábor szocialista exalelnök úr is? Vagy ő már jóllakott?

Borítókép: Horn Gábor (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Mozi világ (440) Kultúra (9) Heti lámpás (319) Vetítő (30) Mondom a magamét (7649) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Gazdaság (711) Politika (1582) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Belföld (11) Jobbegyenes (2811) Mozaik (83) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Nézőpont (1) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>