Ma 2022 január 25. Pál napja van. Holnap Vanda, Paula napja lesz.
bruxelles.jpg

Migránsok megköszönték Brüsszelnek a nyitott kapuk politikáját

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Most elsüthetném a régi tréfát, miszerint hálát adhatunk bölcs és előrelátó vezetőiknek, hogy Magyarország sem célállomásként, sem tananyagként nem szerepel a harmadik világban. Utóbbi miatt például nulla sportértéke volna itt robbantani. Egyelőre.

Brüsszelben viszont volt sportértéke. Az sem számított, hogy ott tobzódik Európa migráns- és iszlámbarát elitje, akik nemhogy végtelen mennyiségben szeretnék importálni a világ szerencsétlenjeit és a belőlük születő szélsőséges elmebetegeket, de még a disznóhúst is előbb tiltanák be, mint hogy a legelképesztőbb jelenségeken akár a szemöldöküket felhúznák.

De mindegy, mert volt sportértéke.

Már csak azért is, mert elfeledkezve egy picit a belga Kongóról, szerencsétlen vallonoknak és flamandoknak a legnagyobb bűnük az volt, amivel éppen magukra haragították a harmadik világ házhoz importált őrültjeit, hogy képesek voltak elkapni egy kőrözött tömeggyilkost. Egy tömeggyilkost, aki történetesen muszlim volt, tehát fel kell robbantani a rohadt keresztényeket…

Sportérték.

Persze a liberális és igazkonzervatív élcsapat azonnal érzi, hogy ez az egész sztori nem más, mint habonyizmus. Micsoda orcátlanság is ez a flammand szeparatisták ISIS részéről, hogy pont akkor gyilkolásznak kedélyesen, amikor itt FONTOS dolgok akarnak történni, amik megbuktatják Orbánt! Közeleg a Pukli-sztrájk és a Liget fái, és ennek a hírértékét képesek egy perc alatt tönkretenni holmi cafattá robbantott tetemekkel! Egyértelmű habonyizmus, egyértelmű, hogy CSAK AZÉRT robbantottak a migránsok megint, mert Orbán ezt így akarta, hogy ne kelljen megbuknia a Nép haragja miatt. Tulajdonképp olyan Orbánnak a migráns, mint Vonának a zsidó szabadkőműves, hisz bármi is történik, mutogathat, hogy lám-lám igazam van! Micsoda habonyizmus! Micsoda trükk! A Nógrádival meg a mindenkivel, meg a médiatúlsúly, ami elnyomja a fontos dolgokat, ami Pukli meg a Liget fái. Hát közben meg jönnek a hírek, hogy hánnyal több percről percre az áldozatok száma, meg hogy ezúttal két magyar is megsérült. Hogy érezzük, ezek a gondolatok az ellenzékivé nemesült Magyar Nemzet egyik kiemelt újságírójától származnak….

Kudarc.

A titkosszolgálat, az európai politika, Merkelmerkel, Junkersalkesz, és mindenki kudarca értelemszerűen lesz Orbán sikere. Ha egyszer az van, hogy Orbánnak van igaza már megint, ha az van, hogy a migránskérdés „vis maior” az oktatásügy, ligetfái és minden egyéb faszsággal szemben, akkor az van. Ha a „veszély” 80 millió török vízummentessége úgy, hogy múlt héten unalmában egy 23 éves török legény épp egy sétálóutcán röppentette fel fél Isztambult. Semmi visszhang nem is volt, hisz ezek a törökök már csak ilyenek, náluk ez a foci mellett a kedvenc népsport. Hát fogták magukat a terrormisik, és felrobbantottak egy brüsszeli repteret, lévén most jöhet a zsöszülibelzs, meg a többi hiszti, alig várom a facebook gombot, hogy beszínezhessem a profilom.

Amúgy minden bizonnyal a történtek kapcsán fel fog lángolni az „iszlamofóbia”.

Narancssárga gúnyában fogják a keresztes szélsőségesek kivinni a folyópartra a magyar muszlimokat élükön Bolek Zoltánnal. A muszlim gyerekeket szexrabszolgának fogják eladogatni, az európai muszlimnegyedek közepén levágott fejekből raknak gúlát, a házaikra meg hatalmas félholdakat festenek, majd felgyújtják őket. Ó bocs, picit elkalandoztam: amit leírtam az mind a „Béke Vallásához” semmilyen kapcsolattal sem köthető elszállt, elszigetelt szekta, az ISIS mindennapjainak képezi részét. És ezt mi elhisszük, már várjuk is az első nyilatkozót ebben a szellemben. Meg hogy az a baj, hogy továbbmennek, és a felháborodással csak a terroristák céljait teljesítjük be. Anyátok. Ugyan már az ENSZ és az amerikai kongresszus szerint is „szisztematikus vallási alapú népirtásnak” minősül, amit összebékevalláskodnak a Közel-Keleten, de erről sem szabad beszélni, mert ez elöl migrálnak a migránsok, és ebbe a tömegbe vegyül bele az ISIS-es, hogy út közben megsimizze Zsohár Zsuzsi.

A wilkommenskultur, a multikultur és a civilizáció csődje ez.

Amúgy a pláne: Norvégiában mindazonáltal most a legfontosabb kérdés már nem is holmi fák a ligetben, nem is holmi Klik meg Oktatásügy, hanem hogy nemváltoztató műtét nélkül is lehessen nemet cserélni a genderegyenlőség nevében. Ez komoly. Ez most a legfontosabb Norvégiában, ahol már a lakosság lassan fele migráns. Tehát a felállás az egész világon kezd olyan lenni, mint a klasszikus western: van a jó (a normális gondolkodású, valóságérzékkel rendelkező ember) a rossz (az iszlám fundamentalizmus) és a csúf (a saját szarában fetrengő agyavesztett liberális baloldal) állunk a pusztán, széttépett tetemek között, és villannak a szemek, kattan a kakas…. nem kell várni, és jön a Nagy Leszámolás.

Je suis Paris. Je suis Istanbul. Je suis Ankara. Je suis Bruxelles, Je suis következő nagyváros….

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (5838) Egészség (50) Sport (729) Flag gondolja (33) Heti lámpás (256) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (663) Autómánia (61) Belföld (6) Irodalmi kávéház (509) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Nagyvilág (1464) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Jobbegyenes (2204) Tv fotel (65) Politika (1579) Kultúra (6) Történelem (14) Tereb (139)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>