Ma 2020 augusztus 09. Emőd napja van. Holnap Lőrinc napja lesz.
Itt egy újabb Orbán-gyűlölő

Itt egy újabb Orbán-gyűlölő

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Csaba László nagyon durván belehazudott az arcunkba!

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter ]]>hivatalos Facebook-oldalán]]> reagált a Népszava mai számában Csaba László professzorral megjelent interjú egy részletére.

Csaba László az interjúban egy, a CEU-val kapcsolatos kérdésre így válaszolt:

Gulyás Gergely állítólag feltette a kérdést egy korábbi Fidesz frakcióülésen: ha szemernyit sem ártott a Fidesznek, amikor a vizes VB idején eltűntek a sorosozó plakátok az utcákról, akkor miért kell újrakezdeni a kampányt ellene? „Minek nekünk az öreg zsidó akkor?” - hangzott a kérdés. Mire Orbán válasza állítólag az volt: "Mi is gondolkoztunk ezen elvtárs, de augusztus van és semmi nem jutott eszünkbe helyette, marad a Soros”.

Gulyás Gergely az állítást a következőképpen cáfolja ]]>Facebook-oldalán]]>:
1.) Soha ilyen beszélgetés - sem a Fidesz frakció ülésén, sem máshol - jelenlétemben nem hangzott el.
2.) A valótlan állítás sértő a Fidesz-frakció közösségére, és valamennyi tagjára - különösen a miniszterelnökre - és rám is.
3.) Lehetséges, hogy ez a stílus - emberek vélt vagy valós származása alapján történő minősítése - megengedett vagy akár természetes Csaba László barátai körében, illetve oktatói közöségében, a CEU-n, de elképzelhetetlen a Fidesz bármely testületében.
4.) Soros Györggyel a magyar kormánynak számtalan fontos vitája van. Ő támogatja a bevándorlást, mi ellenezzük. Ő előszeretettel avatkozik be az egyes államok belpolitikájába, mi az állami szuverenitás pártján állunk. Az ő tőzsdeügyletei dollármilliárdokban mérhető károkhoz vezettek több államban, szerintünk fel kell lépni a független országok gazdaságában óriási nemzetgazdasági károkat okozó spekulánsok ellen. Soros György egyetlen esetben számíthat a magyar kormány védelmére: ha bárki származása miatt támadja.

"Ha Csaba László professzorban maradt még valamennyi az őt egykor jellemző eleganciából, akkor a minden alapot nélkülöző, valótlan és sértő rágalmai miatt haladéktalanul elnézést kér" - zárul a ]]>Facebook-kiírás]]>.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (489) Mozi világ (440) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (171) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Történelem (14) Tv fotel (65) Mondom a magamét (4711) Vetítő (37) Egészség (50) Kultúra (6) Belföld (5) Heti lámpás (243) Mozaik (83) Nagyvilág (1450) Jobbegyenes (1816) Tereb (140) Gazdaság (652) Politika (1571)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>