Ma 2021 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
b349c388b38a318125c2316f7d2398ab.jpg

Magyarország a legjobb tízben

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Közel egy hónapja jelent meg a hír, amely elkerülte a magyar sajtó figyelmét: Egy amerikai kutatóintézet elkészítette a 10 befektetésre leginkább ajánlott ország rangsorát.

Így lettünk az elmúlt négy évben sereghajtókból éllovasok.

A legjobb tízbe bekerült Magyarország is, az elemzők a kilencedik helyre rangsorolták hazánkat.

Az elemzés Magyarország jó helyezése kapcsán kiemeli a tartósan alacsony inflációt valamint a Magyar Nemzeti Bank gazdasági növekedést serkentő intézkedéseit, többek között a jegybanki kamatcsökkentést. A kutatók hangsúlyozzák Orbán Viktor miniszterelnök növekedés-párti költségvetési és pénzügypolitikáját. Mindemellett az elemzés kitér arra is, hogy a kormányzat az idei év harmadik negyedévében a bankadó mérséklését tervezi.

Az ellenzék által sulykolt rémhírekkel szemben tehát a magyar pénzügy- és gazdaságpolitika sikeres, Magyarország vonzó állam a befektetések számára.

(Kép forrása: ]]>itt]]>.)

A Bretton Woods kutatóintézet elemzésében olyan befektetésre ajánlott államok között szerepel Magyarország – például az Egyesült Államok, Németország, Dánia, vagy éppen Japán – amelyek a hitelminősítők rangsorainak élvonalában szerepelnek.

Az elmúlt években Magyarország a gazdasági növekedés, a munkanélküliségi ráta, az infláció és a befektetések szempontjából is Európa élvonalába küzdötte magát. Már csak az a kérdés, mikor kapnak végre észbe a hitelminősítők is, és emelik befektetésre ajánlott kategóriába Magyarországot.

Lánczi Tamás - politikai tanácsadó

]]>www.hirado.hu]]> - Mozgástér-Blog

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1578) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (5727) Heti lámpás (255) Nagyvilág (1463) Irodalmi kávéház (507) Jobbegyenes (2163) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Mozaik (83) Történelem (14) Gazdaság (662) Belföld (6) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Tereb (138) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Sport (729) Mozi világ (440) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>