Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Lázár János felakasztásán poénkodik Ungár Péter portálja

Lázár János felakasztásán poénkodik Ungár Péter portálja

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Döbbenet!

Szögezzük le: ez semmiképpen sem akasztófahumor. Az LMP-s képviselő újságja Lázár János egykori kancelláriaminiszter, országgyűlési képviselő felköttetéséről (is) szavaztatja az olvasókat.

A közéleti pokol legmélyebb bugyraiba szállt alá az ]]>Azonnali.hu,]]> mely viccesnek szánt, de annál idiótább szavazásra hívja olvasóit annak kapcsán, hogy kedden nyilvánosságra hozták: Orbán Viktor miniszterelnök tartja csütörtökön az új esztendő első ]]>Kormányinfóját.]]>

Az LMP-s országgyűlési képviselő, Ungár Péter tulajdonában működő internetes újság tréfával oldaná a politikai iszapbirkózást, de a parttalan poénkodásban átlépi a határt, amikor arról kérdezi közönségét, vajh' milyen bejelentéssel szolgál majd a kormányfő. Az ellenzéki portál ugyanis a net népe elé tárt opciók között említi a következőt:

„Felkötteti Lázárt, hogy az EPP-t (az Európai Néppártot – a szerk.) kellemetlen helyzetbe hozza.”

Itt és most szögezzük le: a politikában, a közéletben és a médiában helye, szerepe és létjogosultsága van a vitának, a küzdelemnek és a harcnak, de mégis létezik egy olyan szint, amely alá egész egyszerűen nem szabad süllyedni. Az emberéletekkel még a félrecsúszott poénok vonatkozásában is tilos szórakozni, hát még máshogy.

A köteles beszéd semmilyen körülmények között sem akasztófahumor!

A verbális erőszak ezzel együtt – sajnálatos módon – nem először jelenik meg a közbeszédben Lázár Jánossal kapcsolatban. Tavaly Márki-Zay Péter vizionált a képviselő ]]>erőszakos haláláról]]> (aztán megtette ezt ]]>Orbán Viktor]]> vonatkozásában is), később egy a hódmezővásárhelyi polgármester által összetrombitált Fidesz-ellenes tüntetésen kiabált ]]>„kötelet”]]> a közönség a politikus nyakába.

Úgy tűnik, a magyar ellenzék annyira ötlettelen és tehetetlen, hogy az agresszión kívül nem lát más fegyvert. Na ja, ha még a humorhoz is tehetségtelen...

]]>https://ezatuti.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (9) Jobbegyenes (2823) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (537) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Sport (729) Mondom a magamét (7708) Mozaik (83) Autómánia (61) Gazdaság (713) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Vetítő (30) Belföld (11) Szépségápolás (15) Életmód (1) Heti lámpás (322) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>