Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
Langyi tünti, bunkó Szanyi

Langyi tünti, bunkó Szanyi

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A ballib jól bevált fegyveréhez nyúlt: harcba küldte Szanyi kapitányt!

Mivel nem sikerült semmilyen rendes balhét összehozni a Pride-on, a ballib jól bevált fegyveréhez nyúlt: harcba küldte Szanyi kapitányt! Az MSZPönjáró gulyáságyúja hozta a tervet, ledisznózta Orbánt és benyalt Sorosnak.

A magyar rendőrnél a jelek szerint nincsen jámborabb élőlény a földön. Ez gyaníthatóan a keleti nyitás politikájának köszönhető. Hiszen mi másért tűrték volna tavasszal buddhista papok nyugalmával, hogy a tüntikézők az arcukba fröcsögjenek, üres sörös dobozok céltábláinak nézzék őket?

S miért bólintottak rá az elmúlt napokban a Budapest Pride szervezőinek újabb és újabb igényeire és követeléseire (!) – épphogy szivárványszínű mundérba nem öltöztették a járőröket. Végül tegnap abba is belementek, hogy a melegfelvonulás útvonalát az utolsó pillanatban módosítsák. Ami el is szomoríthatta az LMBTQ közösség szervezőit, politikai mentorait és piócáit: hogy lesz így botrány?

Hogy lesz így kordonbontás? Hogy lehet majd körberohangálni a nyugati médiát, hogy Magyarországon verik a melegeket?

Pedig olyan szépen ki lett ez találva: meleg balhé, forró ősz! A Pride-on elkezdik, aztán a nyaralásból hazatérő tüntikézők folytatják! S most lett az egészből egy langyi ténfergés… Hát hogy döntsék meg így az Orbán hatalmát?!

Mit lehet ilyenkor tenni? Főleg, ha valaki már előre felvette a pénzt a „forradalmi napokra”? Valahogy azért tovább kell kelteni a feszültséget! Ha már ez a meleg dolog egyelőre nem jött be…

Vegyük elő megint a zsidó-kártyát? Azt kajálják Brüsszelben is, ráadásul az izraeli nagykövet is beszólt Orbánnak, valamivel fokozni kellene. Ki nem antiszemitázott még a héten? Bokros, Gyurcsány, Lendvai és Kunhalmi megvolt. Botka nem ér rá, szoci vezérekkel hadakozik. Ki jöjjön?

Hát ki más, mint Szanyi kapitány! Nehogy már ő kimaradjon a jóból! Zsidózzon már ő is egy derekasat!

S Szanyi Tibort nem kellett kétszer kérni. Ha őt ráeresztik egy témára, arra rá van eresztve! A politikus apait-anyait beleadott ]]>közleményébe]]>! Olyan lett, amilyenre minden kulturált, europer szocialista büszke lehet.

Elsőször is sikerült jó féltucatszor leírnia a disznó szót, és egyszer sem a Szanyi Tibor jelzőjeként. Ez már önmagában komoly önfegyelemre utal. A disznó határozó természetesen Orbáné. A miniszterelnök nemzetáruló-, szolga-, hálátlan-, alkalmi fasiszta-, embergyűlölő- valamint pénzéhes disznó. Hetedik főbűne természetesen az antiszemitaság.

Szanyi indokaival nem fárasztanám a Kedves Olvasót. Hajaznak Hofi legendás viccére a nyuszikáról és a farkasról: Orbánon lehet füstszűrös sapka is, Szanyi szemében akkor is fasiszta és antiszemita. Hisz ez a megrendelt verdikt.

Orbán antiszemitizmusa például Szanyi kapitány szerint azért egyértelmű, mert a spekuláns kifejezést használta Soros Györgyre. Idézem: „A magyar nyelv szépségeit árnyaló történelmi sötétségek ugyanis a spekulánst és a zsidót összekapcsolják. Itt érhető tetten, hogy Orbán egy antiszemita disznó”.

Nem szeretnék nyelvészi vitába bocsátkozni a nagyszerű Szanyi Tiborral. De szeretném előre leszögezni: ha a jövőben bármely írásomban szerepel az idióta marha, degenerált hülye és a bunkó állat kifejezések valamelyike, azok nem kizárólag Szanyi Tibor szinonimái. Még ha az MSZP politikusa sokat is tett a nyelvünket árnyaló „történelmi sötétségért”.

Végezetül emeljük ki Szanyi közleményének vezérmotívumát. Orbán azért „disznó”, mert bántja szegény Soros Györgyöt. Aki persze Szanyi szerint „vérszívó kapitalista”, de hát kapitalizmus van, ő meg MSZP képviselő, így ez nem bűn, hanem érdem.

A Soros-imádatnak már kezd egész komoly irodalma lenni a ballib oldalon. Pénteken Bokros Lajos nevezte korunk legnagyobb magyarjának a milliárdost.Szanyi most rálicitált: Soros szerinte a „migránsmentő” szent, nagyszerű emberbarát is!

Világ Soros-bérencei, egyesüljetek! Meg igyekezzetek, nagy a sor a kassza előtt…

Fotó: alfahir.hu

Máté T. Gyula - ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7725) Történelem (18) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Egészség (50) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (713) Nézőpont (1) Mozaik (83) Jobbegyenes (2825) Szépségápolás (15) Heti lámpás (322) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Tereb (146) Autómánia (61) Sport (729) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Belföld (11) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>