Ma 2020 július 14. Örs, Stella napja van. Holnap Henrik, Roland napja lesz.
Könyörtelen üzenet az ellenzéknek

Könyörtelen üzenet az ellenzéknek

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hergelitek a népet és egymást, próbáljatok meg józanul gondolkodni végre! - Tanulságos írás!

Meggazdagodni, de hogyan?!

Egyik ismerősöm írta nekem a minap: "Nem az a baj, hogy egy magyar gyarapszik! Demján a Skála Áruházak beindításával kezdte. Emlékszel a Pintér Művekre, ő is a szakmai tudásával lett milliomos, a Béres cseppek feltalálója szintén hosszú évek munkájával. Ezektől az emberektől senki nem irigyli, sőt tiszteletet érdemelnek. De nézzük Mészárost, aki egy mezei átlagos ember volt.

Szerinted össze lehet hasonlítani a fent nevezett milliomosokkal?" Válaszoltam neki:

Ha kimerítő választ nem is tudok adni rá, azért gondolkodj el a következőkön. Felsorolsz itt néhány meggazdagodott embert, de nagyon is részrehajló, szelektív memóriával! Mert azért tudnék - és bizonnyal te is - még vagy 30-40 nevet hozzáírni, akik nem találtak fel semmit! Gyurcsány miből lett milliárdos?! És Kóka, vagy a Bajnai?!

Az első milliárdosaink egytől-egyig a balosokból kerültek ki! És az is világos mindenki számára, hogy hogyan; kifosztották az országot! A rendszerváltást követő privatizációban csakis és kizárólag ők rúghattak labdába! Fletó maga árulta el 2004-ben egy Verebes Istvánnal készített interjúban, hogyan szerezte meg az Őszödi Villát. Mondták neki az elvtársai, hogy alkalmi áron 30 millió forintért az övé lehet.


- Fletó: Annyim nincs rá!
- Elvtársak: Nem probléma, akkor fizesd ki tíz év alatt.

Az évi 3 millió.
- Fletó: Nekem annyim sincs rá.
- Elvtársak: Az sem probléma, csak írd alá a szerződést!

Mi pedig kibéreljük tőled évi 3 millióért, amiből fizeted majd a részleteket.
 Így történt, hogy augusztusban megkapta az első évi három millió forint bérleti díjat, októberben pedig befizette belőle az első évi törlesztőrészletét. A tíz év elteltének végén pedig még ingyen fel is újították neki! Hát, így hullott az ölébe az akkor már százmilliós értékű ingatlan! Sose felejtem el, megkérdezte Verebes, hogy nem érzi-e gázosnak ezt az ügyletet.

Fletó válasza:

"Miért?! Akkoriban mindenki így csinálta!" Ezzel bevallotta, hogy így nyúlták le a szocik az állami vagyont. Mert a "mindenki ezt csinálta" alatt a szocialistákat értette, hiszen csak ők fértek hozzá ilyen ügyletekhez.

Így lopták szét az állami vagyont, és a pártvagyont is!

No meg a szakszervezeti vagyont, ami a rendszerváltáskor még 600 milliárd forint volt, nyolc év múlva pedig már csak 30 millió! Ugyanezt csinálták az iparban, a mezőgazdaságban, a kereskedelemben; érdemi munka nélkül milliárdok hullottak az ölükbe, és akkor ti nem sivalkodtatok!!!

Nem érzel egy kis szégyent ezzel kapcsolatban?! Átjött Medgyessy vadásztársa, Bige úr Magyarországra, és egyetlen fillér nélkül megkapta a Tisza Vegyi Műveket! Azután a Péti Nitrogén RT.-t! A vállalati profitból fizette a kölcsönt, és öt év múlva ő volt az ország harmadik leggazdagabb embere! És ti akkor sem jajveszékeltetek!!!

Annál vérlázítóbb viszont, hogy most Mészárosoztok, amiért a Fidesz-kormánytól kap állami megbízásokat. De ha azokat teljesíti, akkor most neked csak egyetlen bajod lehet ővele, hogy nem baloldali. Megkérdem hát tőled, hány fideszes kapott megbízást annó a szociktól?! Ja, hogy egy sem. Értem.

Viszont az ő idejük alatt az ország csődbe ment, és ti még mindig nem ajvékoltatok!!!

Most persze, amikor az ország szépen fejlődik, az emberek jobban élnek, elöntött titeket a sárga irigység! Hát azt mondom én neked, ahelyett hogy áskálódtok, hergelitek a népet és egymást, próbáljatok meg józanul gondolkodni végre!

(Szabó Sándor írása alapján)

Forrás: ]]>Kulcsár Lajos Facebook oldala]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Vetítő (37) Tereb (140) Egészség (50) Irodalmi kávéház (489) Életmód (1) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Belföld (5) Heti lámpás (241) Gazdaság (652) Mozaik (83) Történelem (14) Jobbegyenes (1798) Sport (729) Nagyvilág (1450) Mondom a magamét (4655) Politika (1571) Rejtőzködő magyarország (171)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>