Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
Kondor Katalin: Késő bánat

Kondor Katalin: Késő bánat

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kondor Katalin keményen kiosztotta Merkel mamát!

Az unió csak arra jó, hogy a felelősséget elkenje, és aknamunkájával megossza a társadalmakat azzal a maszlaggal, hogy Európa jólétéhez szükség van a migránsokra.

Állítólag sokakat meglepett Angela Merkel német kancellár minapi bejelentése, miszerint migránspolitikája megbukott. Engem nem lepett meg a „vallomás”. Ugyan mi mást tehetett volna az európai politika évek óta „erős asszonya”, mint hogy bevallja azt, amit eltitkolni már évekkel ezelőtt sem lehetett, hiszen minden józan ember tudta, a migránsoknak nevezett hordák és/vagy a becsapott szerencsétlenek integrálása ezernyi ok miatt sem sikerülhet.

Többek közt például azért sem, mert mint tű a szalmakazalban, úgy tűntek el Európa országaiban a jövevények, nem rendelkezve papírokkal, nem adva ujjlenyomatot, és még csak arról sem tudunk, hogy sorba álltak volna a munkaközvetítő irodák előtt, toporogva várva, hogy végre dolgozhassanak a németek szebb jövője érdekében.

Angela Merkel tehát nem véletlenül került a bevallás állapotába, nyilván rájött, tódított már éppen eleget. Ma már ugyanis – mint Bogár László kitűnő írásából kiderül – a német biztonsági szolgálat emberei, tehát Merkel saját beosztottjai is nemzetbiztonsági válságnak nevezik azt az állapotot, amelyben ez idő tájt Németország s nyilván Európa más migránspárti országai is leledzenek.

Késő bánat, úgy tűnik. Emlékszem arra a két évvel ezelőtti hírre is, amely nemigen érte el a németek és a sanda uniós vezetés ingerküszöbét, mert akkor is az integrációval meg a mi érzékenyítésünkkel voltak elfoglalva, hogy 2017 őszén Németországban letartóztattak két embert, akiknél a házkutatás során ötezer fős célzott listát (a kifejezést nem egészen értem) találtak. Mindegyikük ellen terrorcselekményt akartak elkövetni. Ezek között állítólag mintegy száz fő politikus volt, avagy még mindig az. A hír szerint migránspolitikájuk miatt akartak rajtuk bosszút állni. A listán szereplő neveket természetesen nem hozták nyilvánosságra.

S mintha mi sem történt volna. Folytatódott tovább a nyugati társadalom agymosása, a dolgok természetéből adódóan a mi kontónkra is. A helyzet pedig ahelyett, hogy javulna, inkább csak romlik. Mint eligazodni próbáló állampolgár, újra csak azt mondom, Merkel és társai emberiség elleni bűntettet követtek el és követnek el folyamatosan, önkritika ide vagy oda. Magyarán, tudatosan hazudtak és hazudnak, hagyva, hogy a helyzet haszonleső keselyűi időben lecsaphassanak. (Nézzünk csak a naponta olasz partokra érkező migránstömegekre!) Az unió meg csak arra jó, hogy a felelősséget elkenje, és aknamunkájával (Karácsony és Timmermans vajon miről beszélgethetett?) megossza a társadalmakat, mégpedig elsősorban azzal a maszlaggal, miszerint Európa jólétéhez szükség van a migránsokra.

Bocsánat! Mi közünk is van nekünk Franciaország, Németország, Belgium és a többi jólétéhez? Miért kell a növekvő német feszültséget bárhová is exportálni? Merthogy már régen megjelentek a feszültségek, azt mindennap hallhatjuk, láthatjuk. Mindezt nagymértékben Angela Merkelnek is köszönhetjük. Milyen furcsa a mi gyönyörű magyar nyelvünk! Olykor a rosszat, a sandát, a rombolást is „megköszönjük”.

Európában továbbra is hiánycikk az őszinte szó. Miközben minden normális ember tudja, hogy egy összeesküvés áldozata. Az ostoba meg azt hiszi (például honi hazaárulóink az Európai Uniónak nevezett Európa-ellenes szövetségben), ő megúszhatja a jövendő káosz borzalmait. A fentebb emlegetett, 2017-ben előkerült ötezres lista tagjai vajon mekkora kerítést húztak fel lakhelyük köré? Avagy milyen páncélautóval járnak?

S vajon hősnek képzelik-e magukat mint célszemélyek? Vajon most, hogy kancellárjuk bevallotta, ezt elszúrták, nem kicsit, nagyon, hiszen a multikulti megbukott, milyen jövőt képzelnek el maguknak és országuknak?

Mert Angela Merkel az elmélet beteg mivoltát végre beismerte. Késő bánat ebgondolat. Ám a diagnózis mellé gyógyszert nem ajánlott. És ez is bűn, nem hiba…

Kondor Katalin - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Heti lámpás (322) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Kultúra (9) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Vetítő (30) Autómánia (61) Jobbegyenes (2825) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Egészség (50) Mozi világ (440) Belföld (11) Politika (1582) Tereb (146) Gazdaság (713) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7719) Flag gondolja (36) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>