Ma 2024 június 23. Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
Ezek voltak Erzsébet királynő utolsó szavai

Ezek voltak Erzsébet királynő utolsó szavai

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Erzsébet királynő utolsó szavairól a volt miniszterelnök beszélt

Liz Truss, a volt brit miniszterelnök egy interjúban elárulta, mit mondott neki Erzsébet királynő az utolsó találkozásukkor. Mivel a találkozó után nem sokkal az uralkodó is meghalt, így a mondat az utolsó szavai közé tartozik – írja az ]]>elle.hu]]>.

2022. szeptember 6-án nevezte ki miniszterelnöknek Liz Trusst, két nappal azelőtt, hogy elhunyt. A volt miniszterelnök és az uralkodó találkozójára Balmoralban került sor, mivel akkor a királynő éppen a vakációját töltötte. A találkozóról fotó is készült, ami az utolsó publikált kép Erzsébet királynőről. Akkoriban már sokan aggódtak Erzsébet királynő egészsége miatt, hiszen úgy gondolták, beteg lehet.

Liz Truss, aki azok között volt, akik utolsókként beszélhettek a királynővel, elárulta, mit mondott neki az uralkodó.

Jövő héten találkozunk – nyilatkozta a The Sun nevű lapnak. Erre a találkozóra már nem került sor, mivel az uralkodó 2 nappal később elhunyt.

A volt brit miniszterelnök elmondta, hogy nagyjából 20 percig tartott a találkozójuk. Bár az uralkodó nagyon gyengének, törékenynek tűnt, mindent tudott az aktuális politikai helyzetről, és a találkozójuk is erről szólt. Több fontos kérdést is megvitattak. Liz Truss úgy látta, hogy sokkal gyengébb lett, mint korábban 2022-ben.

Liz Truss volt Erzsébet királynő utolsó miniszterelnöke, összesen 15 miniszterelnökkel dolgozott az uralkodása alatt.

]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7668) Vetítő (30) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Sport (729) Mozi világ (440) Kultúra (9) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Heti lámpás (320) Mozaik (83) Jobbegyenes (2819) Belföld (11) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Gazdaság (711) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Egészség (50) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>