Ma 2024 június 15. Jolán, Vid napja van. Holnap Jusztin napja lesz.
Koncz Zsuzsa arcátlanul lefitymálta és belerúgott Azahriah-ba

Koncz Zsuzsa arcátlanul lefitymálta és belerúgott Azahriah-ba

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Íme, a liberális gőg.

 

A baloldali, liberális művészvilág ikonikus énekesnője volt a Friderikusz-podcast vendége. A csütörtökön kikerülő műsor előzeteséből kiderül, hogy Koncz Zsuzsa nem hazudtolta meg önmagát, sőt még tovább merészkedett, mint azt az eddigi megszólalásaiban megszokhattuk. Természetesen a politika is szóba került a műsorban, Friderikusz megkérdezte Konczot, hogy nagyon rosszul érzi-e magát a mai társadalmi viszonyok között. Mire az énekesnő szomorú, komor tekintettel a következőt válaszolta:

„Magánemberként igen. Nagy felelősséget vesz az magára, aki egy egész ország hitelét tönkreteszi."

Élünk a gyanúperrel, hogy nem a hazájuk ellen dolgozó baloldali politikusokra gondolt, akik Brüsszelben mindent elkövetnek azért, hogy Magyarországot lejárassák.

 

A művésznő ugyanis korábban is ]]>számos esetben]]> támadt már rá a kormányra, de olyan is előfordult, hogy az egész magyarságra tett dehonesztáló kijelentést, például korábban adott egy interjút a 24.hu-nak, ahol a következőképpen beszélt a magyarokról: 

„[…] egyszerűen szégyellem magamat amiatt, hogy idáig jutott a világ, hogy idáig jutottunk mi is. Kellemetlen náció lettünk a környezetünk számára, és a történelmünkben nem először.” 

Ez a mostani megszólalása Friderikusz műsorában csak a szokásos, úgymond kötelező baloldali, hazug mantrázás, semmi több. Az énekesnő csupán felmondta a kötelezőt. Azonban a beszélgetésben előkerült Azahriah neve is, aki jelenleg Magyarország legnépszerűbb előadója, hiszen hatalmas tömegek kíváncsiak a zenéjére, a koncertjeire gyakorlatilag lehetetlenség bejutni, pillanatok alatt elkapkodják a jegyeket. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért Koncz arcátlanul lefigymálta a fiatal zenészt. Úgy fogalmazott, hogy őt a 80-as évek trendi lakodalmas zenéjére emlékezteti Azahriah, és a 3+2 együtteshez hasonlította, majd hozzátette:

„Amikor a népzenét összekeverik az ilyen ritmusokkal, az nekem nagyon idegen.”

Azt tudjuk jól, hogy ő volt az az énekesnő, aki a rendszerváltás előtti időkben is nagyszerűen tudott érvényesülni, sőt bátran kimondhatjuk, hogy a Kádár-rendszer kegyeltje volt, így nem jelentett gondot neki a lemezkiadás, koncertezés. 

Most más világ van. Van, akire kíváncsi a közönség és van, akire kevésbé.

De zenészkollégába belerúgni pusztán liberális gőgből azért, mert érte a Puskás Arénát]]> többször megtöltve ]]>rajonganak az emberek, nagyon csúnya és ízléstelen dolog. Még akkor is így van ez, ha Azahriah sikereit nagyon nehéz megemészteni egy-egy vidéki kultúrházas fellépés kopottas öltözőjéből.

Sic transit gloria mundi azaz, így múlik el a világ dicsősége…

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (711) Autómánia (61) Mondom a magamét (7652) Mozaik (83) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Nézőpont (1) Egészség (50) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2813) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (9) Mozi világ (440) Történelem (18) Sport (729) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Heti lámpás (319) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>