Ma 2020 szeptember 30. Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.
Karácsonykor durva támadás érte Magyarországot

Karácsonykor durva támadás érte Magyarországot

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ezeknek semmi sem szent...

Soros egyik legfőbb amerikai libsi házi médiuma, a The New York Times karácsony első napján, december 25-én megjelentetett, ellentmondásoktól hemzsegő és válogatott hazugságokat, valamint gyűlölködéseket tartalmazó cikkében azt állította, hogy Magyarországon a szabad választások ellenére nincs is demokrácia, valamint azt, hogy a magyarok országát egy fasiszta szélsőjobboldali fajvédő rezsim vezeti.

Nem állhat túl jól a Soros György által Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Magyarország ellen két évvel ezelőtt meghirdetett politikai háborúja, ha a ]]>The New York Times a mostani karácsonyi cikk]]>ének színvonalára süllyedve gyűlölködik és hazudik az elképzelhető leggátlástalanabb módon Magyarországról, a magyar demokráciáról és a magyar polgárokról.

Az amerikai liberális lap siránkozik egy sort a CEU amerikai diplomagyára számára is kötelező magyar felsőoktatási előírások miatt, majd Orbán Viktornak a korlátlan illegális migráció megakadályozása mellett érvelő korábbi szavainak a szándékos és brutális félremagyarázásával nem kisebb hazugságot állít, minthogy a magyar miniszterelnök egy szélsőséges jobboldali nézeteket valló ultranacionalista fajvédő.

Amikor valaki úgy kormányoz, hogy a saját népcsoportjához és mitikus múltjához fűződő lojalitása felülírja a valóságot, illetve a vele egyet nem értőkkel szembeni tiszteletet, akkor az a valaki fasiszta ideológiát és fasiszta politikai eszközöket használ a hatalom elnyeréséhez és megtartásához"

- mondja a lapban a migrációt elutasító magyar álláspontról felettébb érdekes módon nyiélatkozó Jason Stanley, a Yale Egyetem professzora.

Az amerikai lap - feltehetően a Fidesz-KDNP-kormány egymást követő három kétharmados választási győzelme miatt kétségbeesve - önmagának is ellentmondva még azt is közli, hogy bár minden demokratikus intézmény megvan és működik is Magyarországon, azonban ezek szerintük mégsem tekinthetőek demokratikusnak, ezért nincs is demokrácia Magyarországon.

A súlyosan aberrált liberális demokráciafelfogást tovább ismertetve a lap cikke azt is megjegyzi, hogy bár a magyar sajtó szabad, és szabadok a választások, azonban szerintük nem számít hányan szavaznak a Fidesz kormányra, mert Magyarországon semmiképpen sincs demokrácia. A lap úgy véli, hogy a kormány befolyásolja az emberek információkhoz jutási lehetőségeit, ezért pedig nem lehet Magyarországon demokrácia.

A demokrácia az nem csak egy szavazási rendszer. Az egy olyan kultúra is, amely az igazság tiszteletben tartásáról szól"

– ismertetett a lapban egy forradalmian új, a liberálisok által csak Magyarországra alkalmazott alternatív demokráciafelfogásról szóló gondolatot Jason Stanley.

A demokrácia lényegét és a magyarországi politikai folyamatokat tekintve is a világ legnagyobb tudásúnak számító ultraliberális professzora szerint egyébként az "Orbán-rezsim" egyedül abban a különbözik a fasizmustól, hogy "Magyarországon még nincs Gestapo".

A lap idézi a CEU-rektorát, Michael Ignatieffet is, aki szerint - a felszín alatt - Magyarországon a hidegháborús kommunista diktatúra autoriter rendszere épül újjá.

Nem utolsó sorban ugyanakkor pedig a cikk utolsó mondatai dicsérőleg említik meg a ballib ellenzékiek karácsony előtti erőszakos és törvénysértő akcióit.

Összefoglalva tehát:

A Soros-féle balliberális diktatúra szerint tehát a több, mint ezer éves államisággal rendelkező európai ország, Magyarország egy „fasiszta” ország, mert nem akarja Soros és elvbarátai elképzeléseinek megfelelően a harmadik világból érkező illegális migránsok tömeges betelepítésével megváltoztatni az ország etnikai, kulturális és vallási összetételét.

Az amerikai lapban közölt torz ballib felfogás szerint bár Magyarországon sajtószabadság van és szabad választásokat tart az ország, azonban ettől még nincs demokrácia az országban, hiszen nem a balliberálisok kormányoznak. Ebből következően pedig természetesen, hogy akkor csakis náci fajgyűlölő, illetve kommunista diktatórikus rendszer lehet (egyszerre is) a Budapest központú országban hatalmon.

Ráadásul a Soros-féle balliberális globalista véleményt tolmácsoló amerikai lap szerint nem szabad választásokon kell, hogy eldőljön, ki kormányoz Magyarországon, hanem azt nekik, a Soros György körébe tartozó, globális balliberális elitnek kell majd kijelölnie az „igazság” nevében.

Vincze Viktor Attila -]]> www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Politika (1571) Történelem (14) Szépségápolás (15) Sport (729) Heti lámpás (243) Életmód (1) Tereb (140) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1452) Egészség (50) Kultúra (6) Jobbegyenes (1857) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (37) Mozaik (83) Mondom a magamét (4820) Flag gondolja (33) Gazdaság (652) Irodalmi kávéház (490) Rejtőzködő magyarország (171) Tv fotel (65) Belföld (5) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>