Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Karácsony gyorsan magáévá tette a jávori álláspontot

Karácsony gyorsan magáévá tette a jávori álláspontot

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Tűpontos látlelet!

Az elmúlt néhány nap történései során ismét tűpontos látleletet kaphattunk arról, milyen is az, amikor a balliberális oldalhoz tartozók próbálnak meg a maguk sajátos módján értelmezni egy olyan veszélyhelyzetet, mint amilyet a koronavírus-járvány okozott.

Ahogyan arról már a Magyar Nemzet is beszámolt, Jávor Benedek, bukott európai parlamenti képviselő egy szélsőséges portálra írt ]]>cikkében ]]>relatíve ártalmatlannak nevezte a világjárványt és minő meglepetés, alig három nappal később Karácsony Gergely is jól láthatóan magáévá tette párttársa álláspontját.

Mert mi mással magyarázhatnánk azt, hogy ilyen körülmények között Budapest főpolgármestere elrendeli a ]]>városi tömegközlekedés j]]>áratainak ritkítását, elérve ezzel azt, hogy tömegek utazzanak egyszerre a buszokon, villamosokon, földalatti járműveken, amely így hatalmas kockázatot jelent?

Miközben pontosan tudja mindenki, hogy a veszélyes fertőzést ma bárki hordozhatja és az lenne a cél, hogy az emberek közötti kontaktok száma a lehető legkisebb legyen. Karácsony ezen intézkedésével gyakorlatilag kimondta: Hajrá Vírus, vesszenek az emberek!

És akár azért tette ezt, mert készpénznek vette elvtársa felelőtlen szavait, akár azért mert látott néhány, a szokottnál talán kevesebb utassal közlekedő autóbuszt, mindenképpen újfent bebizonyította, mennyire alkalmatlan egy európai metropolis irányítására.

Pontosan tudjuk már azt, hogy a fertőzöttek száma hazánkban a fővárosban és környékén a legmagasabb, ezért ezúton is tisztelettel arra kérjük Budapest polgárait, hogy ne a liberális politikusoknak, sokkal inkább a szakembereknek higgyenek! Nem relatíve ártalmatlan járványról, hanem egy roppant veszélyes betegségről van ugyanis szó.

Winkler József

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (322) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Vetítő (30) Politika (1582) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (713) Jobbegyenes (2823) Egészség (50) Mozaik (83) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7708) Tereb (146) Kultúra (9) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Autómánia (61) Sport (729) Nagyvilág (1310) Belföld (11) Történelem (18) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>