Ma 2022 május 28. Emil, Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Jakab büszkén lépdel a Csillagbörtön előtt

Jakab büszkén lépdel a Csillagbörtön előtt

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Bóhóctréfái egy ordas nagy átverés. Választóinak következetes becsapása.

Azt nem tudom, hogy Jakab Péter, a Jobbik elnöke szokott-e otthon vetíteni a gyerekeinek vagy a közélet szereplőit nézi gyereknek, s azért moziztatja őket.

A közelmúlt egyik langyos éjszakáján az Országház falára „festette föl”, hogy »fizessenek a tolvajok«, majd a minap a szegedi Csillagbörtön falára vetítette ugyanazt a szöveget. Jelezve ott egy alkalmazottnak, hogy szeretne ide embereket hozni. A szöveg alatt két ismert arc is látható volt. Természetesen a kormányfőé és Mészáros Lőrincé. Akik szerinte tolvajok és nyilvánvalóan lopnak.

Bár a baloldal ezt hosszú ideje mantrázza, de még a kiterjedt titkosszolgálati kapcsolatokkal rendelkező főnöke, Gyurcsány Ferenc sem bírt semmiféle bizonyítékkal előrukkolni az ügyben. Emlékezhetünk, Ferencnek négy éve nem szimplán a lopás, hanem Orbán állítólagos svájci bankszámlája jutott eszébe, amellyel hosszú időn keresztül próbálta a miniszterelnököt besározni. Természetesen pofára esés volt a vége, Orbánra még a gyanú árnyéka sem vetődött. A 2018-as választás eredménye pedig pontosan megmutatta, hogy az aljas módon áskálódó Gyurcsányt mennyire veszik komolyan az emberek.

Most a Böszme bohóca, Jakab Péter indult el szélsebesen a miniszterelnök-rágalmazás ingoványos ösvényén. Nyilván hasonló valóságtartalommal, mint négy éve a főnöke, és éppen annyi bizonyítékkal, mint Gyurcsánynak volt akkor. Lejáratási próbálkozásai így aztán neki is rendre kudarccal végződnek.

Furcsa módon Jakab mégis örül a kudarcainak. Egy-egy vetítős merénylet utáni büszke testtartása arról árulkodik, hogy gyatra produkcióit személyes sikerként könyveli el. Abban az értelemben persze igaza lehet, hogy agresszív és minden tekintetben hazug szövegeivel más baloldali pártoktól támogatókat tud elcsaklizni. Csak éppen onnan nem, ahonnan a legjobban szeretné, a Fidesz-KDNP-től.

Jakab abban körözi le a szélsőséges kommandó tagjait, Szabó Tímeát, Tordai Bencét vagy éppen főnökét, Gyurcsány Ferencet, hogy megnyilatkozásaiban, vetítéseiben még náluk is nyersebben és arcátlanabbul képes szidni Orbán Viktort. Ami persze szemlátomást okkal pereg le a jobboldali szavazókról.

Ugyanakkor Jakab éppen a miniszterelnök besározását igyekszik trambulinnak használni saját népszerűsége növeléséhez, illetve ahhoz, hogy a büntetéseinek kiegyenlítéséhez össze tudja kalapozni a pénzt.

Bóhóctréfái, cigánykerekezése tehát egy ordas nagy átverés. Választóinak következetes becsapása. Alpáriságával pusztán saját magát menedzseli be a következő parlamentbe, hogy megtarthassa sokmilliós fizetését. Választói érdekeinek érvényesítéséből pedig éppen annyi lesz, mint a 2018-ban kétharmados győzelmet deliráló Jobbiknak van ebben a ciklusban. Nulla.

Jakab egyszerűen gyereknek nézi a választókat. Ez azonban legyen az ő baja.

Horváth K. József - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Heti lámpás (259) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Történelem (15) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1465) Irodalmi kávéház (513) Mondom a magamét (6080) Belföld (6) Vetítő (30) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Sport (729) Jobbegyenes (2312) Gazdaság (664) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>