Ma 2021 május 06. Ivett, Frida napja van. Holnap Gizella napja lesz.
csepelihitler-660x330.jpg

Így leplezett le Csepeli György egy kriptonáci összeesküvést

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Csalódtam a Momentum Mozgalomban.
Kellemesen. Valamelyik kedves és ifjú vezetőjük azt nyilatkozta a minap, hogy az ellenzékből hiányzik az „egészséges nemzettudat”. MoMóékat izgatja az egészséges nemzettudat kérdésköre, és ez fasza. Bár a legjobb az lenne, ha volna nekik, nem csak úgy felizgatná őket a gondolata…

De az egészséges nemzettudat sokkal több annál, mint aminek elsőre látszik! Itt siet a segítségünkre Csepeli György szociálpszichomókus, egyetemi tanár, egykori szadeszos politikai államtitkár, félhivatalos bérrettegő, aki az interneten mindjárt értelmezési keretbe helyezte a témát:

„Aki ma nemzettudatról beszél, holnap már fajt fog emlegetni”.

A holnapot pedig rendszerint a holnapután követi – ám erről Csepeli Gyuri bácsi már nem beszélt, mert nyilván gombóc gyűlt a torkában, előtörtek az emlékei, és sürgős bőröndcsomagolási késztetése támadt és ki is szedte az odadobott alsógatyákat és zoknikat az ágy alól, hogy legyen hely az elsősegélydoboz mintájára szervezett menekülési túlélőcsomagnak.

Helyette folytatom hát a szomorú gondolatsort.

Ha holnap valaki fajról fog beszélni, akkor holnapután értelemszerűen már árjázik és genetikázik, rákövetkező nap pedig már indulnak is a vonatok, és rettegés, és félelem, és halál jön, meg tömött sorokban való siegheil-ezés, mindenhol a Népszabadság még fennmaradt példányait és gender tankönyveket égetnek. Meg persze embereket.

Aki kételkedik, tegye csak egymás mellé Fekete-Győr András és a jó öreg Dolfi bácsi fényképét! Ugyanaz a hajstruktúra (csak Fekete-Győrnek megtévesztésből a másik oldalon van a választéka), ugyanaz az igéző szempár eszelős tekintet. És ha tévében nézzük őket: ugyanaz a lehengerlő stílus, ugyanaz a retorikai tálentum!

Úristen, csak nem idereinkarnálódott nekünk a Führer?!

Szerencsére Csepeli György gyönyörűen lebuktatta ezt az ordas kriptonáci összeesküvést, amely az olimpiai népszavazás ürügyén próbálta meg visszacsempészni mindennapjainkba a nürnbergi pártnapokat.

Köszönjük, Gyuri bácsi! Kérünk téged, máskor is figyelmeztess bennünket a bujkáló félmosolyok, nyikorgó padlódeszkák mögül ránk leselkedő náciveszélyre. Amint kimondja valaki a nemzettudat (vagy hazaszeretet, Kárpát-medence, összmagyarság, székely, magyar, 88 satöbbi) szót, kérlelhetetlenül búgasd föl vijjogó légószirénáidat mindannyiunk üdvére.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1578) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (171) Mondom a magamét (5278) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (505) Autómánia (61) Vetítő (37) Heti lámpás (254) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Nagyvilág (1454) Gazdaság (657) Mozi világ (440) Tereb (140) Titkok és talányok (12) Történelem (14) Tv fotel (65) Belföld (6) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2019)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>