Ma 2024 június 13. Antal, Anett napja van. Holnap Vazul napja lesz.
Heller Ágnes ismét Orbánra támadt

Heller Ágnes ismét Orbánra támadt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nagyot akart mondani Ágnes asszony, de csak sivalkodás lett a vége...

A korábban a rekordnépszerűtlen francia elnöknél, Emmanuel Macronnál vendégeskedő baloldali Vénusz ismét túltolta a biciklit.

A Nekohn című lapnak adott interjúban Heller ismét bebizonyította, hogy a vágyvezérelt politikai odamondogatáson kívül nem ért semmihez. Elmondása szerint ugyanis nagy benyomást tett rá Macron, mivel munkásságát és személyiségét a kezdetek óta sokra becsüli – dacára annak, hogy ilyen alacsony népszerűségi indexszel francia elnök hosszú idők óta nemigen rendelkezett:

alapjaiban helyeslem a politikáját.[...] Nem tudom a belpolitikai helyzetét megítélni, viszont európai szempontból meg tudom ítélni őt. Azt hiszem, hogy nagyon jó dolgokat csinál.

Ám arra a kérdésre, hogy hajlandó lenne-e a tolerancia bajnoka esetleg Orbán Viktorral beszélgetni, eszmét cserélni, már nemcsak hogy nemleges választ adott, hanem következetesen hozta az SZDSZ-es bérrettegők formáját:

[Orbán] rendszere zsarnokság. Természetesen a fenntartója is az. Ötször meghívtak már olyan eseményre, ahol ő is ott lett volna, de egyikre sem mentem el.

Mindemellett elhangzottak Heller szájából olyan zavaros mondatok is, miszerint „a Fidesz egy szélsőjobboldali párt”, de „Orbán Viktor nem antiszemita”. Akit az esztéta ámokfutása teljes terjedelemben érdekel, az kattintson ]]>ide]]>.

Sümeghi Lóránt -]]> www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Történelem (18) Gasztronómia (539) Gazdaság (711) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Mozaik (83) Belföld (11) Tereb (146) Szépségápolás (15) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2811) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (319) Tv fotel (65) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Kultúra (9) Titkok és talányok (12) Politika (1582) Mondom a magamét (7649)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>