Ma 2021 május 08. Mihály napja van. Holnap Gergely napja lesz.
Hazudott Brüsszel a vakcinaszerződésekről? – Íme a dokumentumok!

Hazudott Brüsszel a vakcinaszerződésekről? – Íme a dokumentumok!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Mire megy itt a játék? - Leleplező VIDEÓ!

A brüsszeli szóvivő letagadta a vakcinaszerződéseket. Azt állította, hogy nem Brüsszel szerződött, hanem a tagállamok. Ómolnár Miklós megszerezte a szerződéseket, és lebuktatta Brüsszelt – írja cikkében a Bors.

Az újságíró a négy vakcinagyártóval, a Pfizerrel, a Modernával, a Sanofival és a Janssennel kötött EU-szerződéseket be is mutatta a nyilvánosságnak új YouTube-csatornáján, melynek neve Feketén-fehéren.

A négy szerződést a brüsszeli bürokrácia sensitive-nek, vagyis kényesnek, érzékenynek minősítette, mintha titkolni akarnának valamit.

A furcsa történet lényege tehát, hogy a múlt héten egy nyilvánvalóan előre megbeszélt, egyeztetett újságírói kérdésre az Európai Bizottság szóvivője, Stephan De Keersmecker a következőt találta mondani:

– A vakcinákat az uniós tagállamok rendelték meg, a bizottság nem játszott ebben semmiféle szerepet.

Magyarán azt mondta, hogy nem az Európai Bizottság szerződött a vakcinagyártókkal.

A megszerzett és bemutatott, a sensitive-minősítés alapján nyilvánvalóan titkolandó dokumentumok azonban teljesen másról tanúskodnak. Egyértelműen bizonyítják, hogy az Európai Unió kötötte a szerződéseket, konkrétan az egészségügyi biztos, Stella Kyriakides neve található a YouTube-csatornán bemutatott dokumentumokon.

Ez után csak egyetlen kérdés maradt. Miért lehet érdeke a brüsszeli bürokráciának eltitkolni a tényeket, letagadni a megkötött szerződéseket? Mire megy itt a játék?

Hogy is mondta az uniós biztos?

„A vakcinákat az uniós tagállamok rendelték meg, a bizottság nem játszott ebben semmiféle szerepet.”

A szerződések mást mutatnak.

Az eredeti cikket ]]>ITT]]> érheti el.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Gazdaság (657) Mozi világ (440) Mondom a magamét (5280) Politika (1578) Rejtőzködő magyarország (171) Autómánia (61) Kultúra (6) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Történelem (14) Életmód (1) Egészség (50) Tereb (140) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1454) Heti lámpás (254) Belföld (6) Irodalmi kávéház (505) Jobbegyenes (2020) Vetítő (37) Gasztronómia (539) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>