Ma 2020 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
Gyurcsánytól továbbra is csak a böszmeségre futja

Gyurcsánytól továbbra is csak a böszmeségre futja

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ferenc csalódott.

Görcs rángatta útonállónak, illetve cinikus szédelgőnek nevezte Orbán Viktort, majd megsértődik, hogy a miniszterelnök nem kíváncsi a (szánalmas) javaslataira.

Gyurcsány Ferenc csalódott. A nemzeti elkúró, az őszödi böszme megsértődött. Nehezményezi, hogy a miniszterelnök nem kíváncsi az úgynevezett javaslataikra, és nélküle, nélkülük akarja (és fogja) megoldani a koronavírus-járvány okozta egészségügyi és gazdasági válságot.

Pedig kár a gőzért, és nincs min meglepődnie. A balliberális gittegyletek – élükön a DK-val – az előző hetekben már eljátszották történelmi esélyüket, és azzal, hogy nem támogatták a koronavírus-törvényt, és kihátráltak a kormány erőfeszítései mögül, kockára tették a magyar emberek egészségét, életét, nem mellesleg kiírták magukat a nemzeti összefogásból és egységből. Ezek után már csak ne ötleteljenek, pláne ne cirkuszoljanak, és ne növeljék a bajt árokásással!

Ha már itt tartunk, a fő árokásó, a hevesen ordibáló ballib Keresztapa az elmúlt napokban „kicsinyes gazembernek”, „görcsrángatta útonállónak”, „érzéketlen vagy tudatlan, esetleg cinikus szédelgőnek” nevezte Orbán Viktort. A magyar kormányfőt, aki éjt nappallá téve az emberi életek és a gazdaság megmentésén fáradozik és dolgozik.

A stílus maga az ember. Hát még a stílustalanság és a modortalanság: a böszmeség! Persze nincs új a nap alatt, Gyurcsánytól pontosan és csakis ennyire futja. Se többre, se kevesebbre. A kígyók meg csak kígyóznak.

Aztán – via ]]>ATV Egyenes beszéd]]> van képe kikérni magának, hogy mindezen válogatott mocskolódások (fletói értelmezésben „nem durva szavak”, hanem „megérdemelt szavak” és megalapozott kijelentések”; sic!) után Orbán nem nyitott a vele való együttműködésre. De miért is lenne, könyörgöm?

Arra a kérdésre, hogy volt miniszterelnökként miért nem kezdeményez egyeztetést a jelenlegi kormányfővel, hogy átbeszéljék és értékeljék a kialakult válsághelyzetet, adott esetben személyesen ismertesse vele a szakmai felvetéseit, ezt feleli:

„Azt fogja mondani, hogy a szemkilövetővel én nem találkozom, aki tönkretette az országot.”

Na ja. És ha ezt teszi, mennyire helyesen teszi! De tényleg. Kell még valamit mondanom, Ildikó?

]]>https://ezatuti.blogstar.hu]]> - Pintér M. Lajos

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (494) Sport (729) Titkok és talányok (12) Belföld (5) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Mondom a magamét (4947) Egészség (50) Politika (1571) Szépségápolás (15) Történelem (14) Autómánia (61) Tereb (140) Életmód (1) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (655) Tv fotel (65) Nagyvilág (1452) Heti lámpás (248) Rejtőzködő magyarország (171) Jobbegyenes (1912) Vetítő (37)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>