Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Gyurcsányék ott folytatják, ahol abbahagyták

Gyurcsányék ott folytatják, ahol abbahagyták

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nem lehet számítani a baloldalra.
Gyurcsány Ferenc pártja ismét szembefordul a magyar érdekekkel

– jelentette ki Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Ezt azt követően közölte, hogy a DK európai parlamenti képviselője bejelentette: pártja országgyűlési képviselői nemmel szavaznak majd a kormány feltételeire az uniós hitelfelvételt illetően. Emlékeztetett: kormánypártok három egyértelmű és tiszta feltételt támasztanának a 750 milliárd eurós uniós hitel felvételével szemben.

Ismertetése szerint azt kérik, hogy a forrást igazságosan osszák el, vagyis ne kapjanak a szegényebb országok lakosságarányosan kevesebbet, mint a gazdagok, a hitelcsomagot csak a gazdaság újraindítására és a munkahelyek teremtésére lehessen fordítani, és az összeg elosztása legyen politikamentes, ideológiai kérdéseket ahhoz ne kapcsoljanak.

Hollik szerint mivel a feltételek a magyar nemzeti érdekeket tükrözik, arra kérték a baloldali pártokat, hogy az ügyből ne kezdjenek pártpolitikai csatározásokba, ez azonban nem sikerült.

Gyurcsány Ferenc pártja rögtön megtámadta ezeket a feltételeket – fogalmazott –, ezzel megint szembefordult a magyar nemzeti érdekkel.

Gyurcsány Ferenc pártja világossá tette, hogy csak azért, mert jelenleg a Fidesz-KDNP kormányoz, nem akarják, hogy a magyar gazdaságot erősítő fejlesztési források érkezzenek Magyarországra. Annyira akarják a hatalmat, hogy sokadszorra is szembefordulnak azzal, ami Magyarország érdeke

– jelentette ki Hollik István.

Véleménye szerint Gyurcsányék úgy gondolják: úgy tudják gyengíteni a Fidesz-KDNP kormányt és újra megszerezni a hatalmat, hogy minél nagyobb kárt okoznak Magyarországnak.

A gyurcsányi elv világos: minél rosszabb az országnak és ezzel a Fidesz-KDNP kormánynak, annál jobb a baloldalnak – jelentette ki.

Hollik szerint ezzel ismét bizonyították, hogy számukra a hatalom megszerzése fontosabb, mint a magyar nemzet érdeke. Miután a magyar baloldal egy járványhelyzetben is megmutatta, hogy rájuk nem lehet számítani, most ismét ezt teszik, a magyar nemzeti érdekkel a baloldal rendre szembefordul.

A Fidesz-KDNP azonban kitart amellett, hogy csak a három világos feltétel teljesítése esetén fogadható el az uniós hitelcsomag – zárta szavait Hollik István.

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Mondom a magamét (7708) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Sport (729) Jobbegyenes (2823) Kultúra (9) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Autómánia (61) Mozaik (83) Belföld (11) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Gazdaság (713) Heti lámpás (322) Flag gondolja (36) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>