Ma 2023 november 28. Stefánia napja van. Holnap Taksony napja lesz.
df7c3d795f23711557244f964ac0d6f6.jpg

Gajdics Ottó: Elmenni, idejönni

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nyílt, kendőzetlen támadást indított Gyurcsány Ferenc a magyar társadalom azon része ellen, amelyik nem hisz az Európai Egyesült Államok eszméjében. Kimondhatjuk, durván rárontott nemzetére, amikor szivárványos ívet húzott az el lehet menni felszólítása és az ide lehet jönni gondolata között.

Mert ki ne emlékezne az alábbi, dobhártyánkba égett izgága mondatokra: El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni. Így rikácsolt elfúló hangon, amikor a munkaadók nem fogadták kellő lelkesedéssel adóemelési terveit. A cégvezetőknek mondta, de úgy, hogy minden magyar értsen belőle. Akinek nem tetszik a Brüsszelből és a Világbanktól kölcsönvett megszorító politikája, annak le is út, fel is út.

Most pedig, amikor milliószámra özönlenek azonosíthatatlan hovatartozású, ismeretlen szándékú, de jól felismerhetően idegen kultúrájú embertömegek Európába, ismét beszaladt a brüsszeli központba, hogy megtudja a véleményét, aminek gyakorlati megnyilvánulása a Demokratikus Koalíció saját aláírásgyűjtése a kvótarendszer mellett. Vagyis amellett, hogy szabályozott, szervezett és tervezett formában érkezzenek hazánkba bevándorlók, egyelőre pár ezren, végül pedig, senki nem tudja megjósolni, mennyien.

Olyan migránsok betelepítését tartja szükségesnek és hasznosnak Gyurcsány, akik általában egyáltalán nem ide készültek, nem akarnak németül sem tanulni, nem hogy magyarul, és nem szándékoznak integrálódni a társadalomba. A pénzüket akarják, ahogy ennek Finnországban egyik jeles képviselőjük a minap hangot is adott.

Európa történelmi kihívásokkal került szembe, ezek leküzdéséhez szorosabb együttműködésre van szükségünk, hosszú és rögös út áll előttünk, azonban hiszünk benne, hogy a folyamat végén megvalósul az Európai Egyesült Államok – érvelt a túlmozgásos Cipolla, véletlenül sem rejtve véka alá, mi a végső értelme a szervezett betelepítésnek.

Régóta mondjuk – vádoltak is érte összeesküvés-elméletek gyártásával, gyűlöletkeltéssel, riogatással –, most azonban maga a tettesek egyike tesz beismerő vallomást arról, hogy fölösleges más értelmet keresnünk Európa határainak feladása, a népvándorlás elindítása és a sokat emlegetett, de még senki által nem látott közös megoldás teszetosza keresgélése mögött. Egyetlen cél mozgatja a bonyolult rendszer működtetőit, az európai nemzetállamok meggyengítése, etnikai jellemzőik eltörlése, maradék szuverenitásuk elvétele és ellenállásuk megtörése a mesterséges szuperállam létrehozása érdekében. Szerintük ma már nem a proletároknak, hanem az államoknak kell egyesülniük a nagyobb profit reményében.

Erről szólnak a hangzatos, ámde annál álszentebb, hazug mondatok az emberséges bánásmódot, szolidaritást, a befogadás kultúráját felemlegetve. Szerencsére egyre kevesebben vagyunk fogékonyak az ilyesfajta tömeghipnózisra ezen a tájon. Nem véletlen hogy a visegrádi országokban, ahol testközelből élhették át annak idején az emberek a gonoszságnak és elmebajnak azt a szocializmusnak nevezett társadalomromboló elegyét, amit a Gyurcsány-félék ma globalizmusnak, multikulturalizmusnak becéznek, egyöntetűen utasítják el a kötelező kvótarendszert. Idehaza hat nap alatt negyedmillióan írták alá az elutasító petíciót. De ne legyen kétségünk, lesz politikai számháború, úgyhogy egy másodpercre sem lehet lankadni.

Gyurcsány annak idején azt is mondta, nem kell félni, nem fog fájni. Dermesztő volt hallani, belehűlt a vér az emberbe. Aztán tapasztalhattuk is, hogy mindig az ellenkezője igaz annak, amit állít. Most azt akarja elhitetni, hogy az a nemzeti érdek, ha nincs nemzet. Valakinek tényleg el lehet innen menni.

Gajdics Ottó - ]]>www.magyaridok.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Irodalmi kávéház (531) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Politika (1581) Vetítő (30) Mozi világ (440) Kultúra (6) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Nézőpont (1) Nagyvilág (1309) Mondom a magamét (7235) Jobbegyenes (2718) Tv fotel (65) Flag gondolja (34) Történelem (16) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Gazdaság (693) Belföld (10) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Sport (729) Heti lámpás (279) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>