Ma 2020 augusztus 10. Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna, Tiborc napja lesz.
Földbe döngölték Kálmán Olgát

Földbe döngölték Kálmán Olgát

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
„Mucikám”

„Mucikám” téged lemostak, semmibe vettek, megaláztak és még asszisztáltál is hozzá. Te, vérprofi újságíró, te!!!

Csak jött egy még „vérprofibb”, nevezzük (érdemtelenül) Tanár Úrnak, és te csak habogtál.

Nem volt ellenfél, nem volt „szemét fideszes, jobbos”, hanem maga Havas Henrik. Olyan szinten bevitt az erdőbe, hogy te csak pislogtál, és csak arra voltál képes, hogy megakadályozd, hogy a saját könyvét reklámozza - így is megtette. Mert ő profibb. Ennyi.

Nem te kérdeztél, hogy is kérdezhettél volna, hanem ő irányította a beszélgetést.

-Zaklattál nőket Henrik? Ennyire futotta… Ő meg be is ismerte, meg le is tagadta. Na, erre varrjál gombot, Olgicska! Még büszke is volt rá.

Pedig csak egy egyszerű kérdéssel hozott zavarba „A” Henrik: ismersz-e egy ismeretlen újságírót? Ja nem, akkor ki vagy te? Itt már véged volt…

Hagytad magad megalázni. Nem tudom, miért tetted „mucikám”, biztos meg volt az okod. De lehet, hogy Havas tanár úrnak igaza van: egyszerűen csak irigy vagy, hogy téged nem zaklatott (anno), amikor még „szép voltál és fiatal”.

A teljes videó itt megtekinthető:

]]>https://www.youtube.com/watch?v=9zx7gUqRpgQ]]>

Csókol benneteket:

Eleméry T. Olivér

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Gazdaság (652) Jobbegyenes (1816) Belföld (5) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (171) Mozaik (83) Heti lámpás (243) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (489) Mozi világ (440) Életmód (1) Tv fotel (65) Mondom a magamét (4713) Politika (1571) Autómánia (61) Történelem (14) Vetítő (37) Nagyvilág (1451) Tereb (140) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>