Ma 2022 október 03. Helga napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Fodor és pártocskája bitang mélyre süllyedt

Fodor és pártocskája bitang mélyre süllyedt

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)
Gabika nagyon elvetette a sulykot.

Soha, egyetlen rendszerváltás utáni párt sem okozott akkora kárt a magyar felsőoktatásban, mint a Fidesz – vagdalkozik Fodor Gábor pártja legújabb ]]>közleményében]]>.

Fodorék siránkozásának oka a CEU, ami a hazai felsőoktatás egyetlen csillogó ékköve a fodori narratíva szerint. 

A CEU elüldözésével Magyarország elveszti legmagasabban jegyzett egyetemét. Az iskola ellehetetlenítésével a Fidesz kiváló tudósok és tanárok százait, a magyar diákokat alázza meg előre megfontolt, aljas politikai szándékkal – kezdik fröcsögésüket.

A budapesti CEU elleni támadással az illiberális állam a tudás és a teljesítmény ellen hirdetett hivatalosan is háborút. Az Orbán-kormány képtelen elfogadni a sokszínű, kritikus gondolkodást és oktatást, ezért üldözte el az egyetemet. A Fidesz célja, hogy minden iskolát gyarmatosítson, és hűbérrendszert építsen ki a magyar oktatásban is, ahol nincs helye az ellenvéleménynek

– melegednek bele a gyalázkodásba a Liberálisok.

A szabad és független oktatási rendszer minden demokrácia alapja. A CEU elleni támadás így a magyar demokrácia elleni támadás is egyben, amely nem maradhat következmények nélkül. A Liberálisok szerint közvetlen felelősség terheli Orbán Viktor kormányfőt, Kásler Miklós minisztert és Bódis József államtitkárt, és az összes kormánypárti képviselőt, aki ebben a merényletben részt vett – írják.

Az a célunk, hogy a választók minél előbb felelősségre vonhassák őket emiatt!

– fogalmaz a 0 és 1 százalék között mozgó gittegylet.

MTI - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Vetítő (30) Történelem (15) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (514) Tv fotel (65) Tereb (142) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Mondom a magamét (6347) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Belföld (8) Flag gondolja (33) Heti lámpás (260) Nagyvilág (1464) Gazdaság (667) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2431) Életmód (1) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>