Ma 2021 március 07. Tamás napja van. Holnap Zoltán napja lesz.
Bangóné ismét lement kutyába

Bangóné ismét lement kutyába

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Tűrhetetlen, amit ez a nő csinál!

Bangóné a kormány iránti bizalomról értekezett

Az MSZP szerint a teljes bizalomvesztés küszöbén áll az Orbán-kormány, mivel az emberek úgy érzik, hogy nem játszik tiszta lapokkal, hátráltatja a koronavírus-járvány megfékezését - mondta Bangóné Borbély Ildikó, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője vasárnap online sajtótájékoztatón.

A szocialista politikus hangsúlyozta, csak folyamatos, gyors, hiteles és teljes körű kormányzati tájékoztatás mellett várható el, hogy a társadalom betartsa a veszélyhelyzet szabályait.

Hangsúlyozta, másfél hónapig lehetetlen volt megfelelő védőfelszereléshez, fertőtlenítőszerhez jutni Magyarországon, a kabinet pedig azért nem végeztet még mindig tömeges teszteléseket, hogy ne derüljön ki, valójában mennyien fertőzöttek a koronavírussal.

„Mindenki arról beszél, hogy pont a kórházak terjesztik a vírust”, a fertőzés sok esetben a kórházakból, egészségügyi és szociális intézményekből terjed el – fogalmazott Bangóné Borbély Ildikó, aláhúzva: „ez az Orbán-kormány felelőssége”.

Kiemelte, a védőfelszerelések ezerszámra állnak raktárban hetek óta, és azok nem jutnak el az egészségügy és szociális ágazatban dolgozókhoz.

Az MSZP képviselője kitért arra is: szakemberek szerint Magyarországon a koronavírus-járványnál többen halhatnak meg az alapvető egészségügyi ellátás hiánya miatt azt követően, hogy a kabinet elrendelte a kórházi ágyak 60 százalékának felszabadítását.

Bangóné Borbély Ildikó felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt és Kásler Miklós emberi erőforrások miniszterét, hogy hétfőn az Országgyűlésben válaszolja meg a járvánnyal kapcsolatban feltett kérdéseiket.

MTI - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (171) Autómánia (61) Tereb (140) Politika (1577) Sport (729) Belföld (6) Történelem (14) Gazdaság (657) Jobbegyenes (1976) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (505) Mozi világ (440) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Egészség (50) Életmód (1) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (5143) Heti lámpás (252) Nagyvilág (1454)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>