Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Felrobbant a választási bomba: végleg megsemmisült a Jobbik

Felrobbant a választási bomba: végleg megsemmisült a Jobbik

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
És még ez a Jobbik állított fakereszteket...

Egészen megdöbbentő mélységekbe süllyedt Vona Gábor és díszes társulata. Itt és most még csak nem is a Janiczak Dávid Jobbik-alelnök nőkről tett, illetve közvetlen beosztottjának mondott szavaira gondolunk, ugyanis az a történet szinte eltörpül amellett, hogy a pártelnök kivel, kikkel is tart fenn kapcsolatot, sőt egyre inkább úgy tűnik, szoros barátságot.

Azzal a ]]>Musa Serdar Çelebivel]]>, aki nemcsak a Szürke Farkasok nevű terrorszervezet tagja, hanem egyenesen a II. János Pál pápa elleni 1981-es merénylet vádlottja volt, úgy mint az összeesküvés központi alakja.

Ez pedig már nem intézhető el azzal, hogy Vona kocsijára Allahu Akbar kifejezést fest fel valaki, vagy hogy a Jobbik rendezvényein rendszeresen felhangzik a Müezzin, de azzal sem, hogy ott megjelennek valakik csadorba, burkába öltözve, íly módon hívva fel az egykori nemzeti párt figyelmét arra, hová is jutottak.

Márpedig azért kevés már ez a fajta kigúnyolás, parodizálás, mert ami most nyilvánosságot látott, az már nemzetbiztonsági kategória.

Mert mi történne ezek után, ha kormányra kerülne a Jobbik?

A Szürke Farkasok közül toboroznának fegyvereseket, hogy aztán segítségükkel rárontsanak a nemzetre?

Ezek után már ez sem tűnik elképzelhetetlennek, ettől az egyre zavarosabb - vagy inkább nagyon is világosan politizáló? - társaságtól.

Zsenge ifjúkorában a Jobbik még Adventi fakereszteket állított szerte az országban, de hát Mirkóczkitól már tudjuk, az volt a nem igaz, a pápa merénylőivel való barátkozás pedig nyilvánvalóan az igazi Jobbik.

Ez ma már mindenki számára tiszta és világos.

Április 8-án arról is döntünk, akarjuk -e ezeket.

Juhász Attila

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Politika (1582) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Heti lámpás (322) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Autómánia (61) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Belföld (11) Gazdaság (713) Nézőpont (1) Életmód (1) Kultúra (9) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2823) Mondom a magamét (7708) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Mozaik (83) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>