Ma 2021 május 06. Ivett, Frida napja van. Holnap Gizella napja lesz.
Ennél parábbat ma nem látsz: gigantikus Greta figyeli San Fransisco lakosait

Ennél parábbat ma nem látsz: gigantikus Greta figyeli San Fransisco lakosait

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A klímahiszti 16 éves reklámarcáról készült freskót a jövőhéten fejezi be a „művész”.

Andrés Iglesias argentin művész falfestménye az ökoaktivista arcát ábrázolja, aki a san francisco-i Union Square téren néz le az arra járókra a jól ismert feszült, kissé félelmetes arckifejezésével.

A Cobre néven alkotó művész alkotásával kapcsoltaban elmondta: reméli, hogy ez a falfestmény sokaknak segít majd ráeszmélni arra, hogy vigyáznunk kell a bolygónkra. (Aha, biztos).

A projektet a One Atmosphere nevű környezetvédelmi nonprofit szervezet támogatja, amely a (körnezetet biztosan semmiféleképpen nem szennyező) festéket is biztosította a „művésznek”.

Az alkotás kétségkívül figyelemreméltó, de sokan egészen negatív véleménnyel vannak az amerikai város új látványosságáról.

Senki nem akarja, hogy így bámulják„

- írta az egyik hozzászóló. Míg egy másik kommentelő szerint biztosan nagyot zuhantak a környéken a lakásárak, a falfestmény ugyanis egyenesen ijesztő :D

Azt a pénzt, amit erre elköltöttek, költhették volna arra is, hogy kitakarítsák az utcákat”

- írja tweetjében egy hozzászóló.

Sokak pedig úgy vélekednek, hogy Greta új freskója nem fogja megoldani sem a környezet, sem pedig a város problémáit, ami a nagy mennyiségű szemét és a rengeteg hajléktalan.

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (140) Életmód (1) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Sport (729) Egészség (50) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (171) Gazdaság (657) Mozi világ (440) Belföld (6) Heti lámpás (254) Mondom a magamét (5278) Politika (1578) Kultúra (6) Nagyvilág (1454) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2019) Titkok és talányok (12) Vetítő (37) Irodalmi kávéház (505) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>